Jesper Jensens svar på uventet spørgsmål vækker opsigt: “Nu skal jeg passe på, hvad jeg siger”

Nicolai H

6 uger siden

|

04/08/2024
Sport
Foto: Dan POTOR/Shutterstock
Foto: Dan POTOR/Shutterstock
Håndboldkvindernes landstræner fik tungen på gled under spørgsmål fra pressen.

Dagens topnyheder

Selvom spillertrøjen er blevet lagt bagerst i skabet, så er håndbolden langt fra et overstået kapitel for Jesper Jensen.

Jensen har navigeret livet som både landstræner for det danske kvindelandshold og cheftræner for Team Esbjerg, og har taget et stort skridt i retning af at finde en bedre balance mellem arbejde og privatliv.

Efter syv år i spidsen for klubholdet valgte han i foråret at træde tilbage for at fokusere fuldt ud på landstrænerrollen.

Efter at have jongleret to krævende jobpositioner frigiver beslutningen nu mere tid i hans kalender. Det åbner muligheden for at dedikere mere opmærksomhed til familien, som består af hans hustru, Lotte, og deres tre børn, Joachim, Louise og Aksel.

På trods af en fyldt arbejdskalender mener Jensen dog ikke, at det har påvirket hans familieliv nævneværdigt.

"Jeg tror ikke, jeg har set min familie meget mindre end alle andre har. Der er bare mange andre ting, jeg har sagt nej til. Jeg har ikke været med kammeraterne oppe i byen og få en øl. Jeg har nogle gange meldt afbud til den årlige golftur. Det er mere sådan nogle ting, jeg har meldt fra til," fortæller landstræneren til BILLED-BLADET.

Med sin sædvanlige humor kommenterede Jesper Jensen også det persosnlige spørgsmål med et grin og en bemærkning, der fik smilene frem:

"Min egen familie med børn og kone – nu skal jeg passe på, hvad jeg siger – men jeg tror ikke, de har lidt overlast. De gider sgu heller ikke se mig mere alligevel," afslørede han med et glimt i øjet.

Til dagligt er Jesper gift med den tidligere håndboldspiller Lotte Haandbæk. Parret fødtes for første gang da de var bare 18 år gamle.

Håndboldkvinderne spillede sig lørdag videre til OL, hvor de slog Sydkorea 28-20. Nu venter kvartfinalen mod Holland tirsdag.