Skuffende omgang: Holdt kun i ti sekunder

Kasper Rud

6 uger siden

|

03/08/2024
Sport
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det var en kort omgang

Dagens topnyheder

Man er ikke altid selv herre over ens præstationer.

Det kan gå rigtig hurtigt og andre gange tager det hele lidt længere tid.

Og sådan en oplevelse havde Simon i dag. I en disciplin, hvor det gælder op at være færdig så hurtigt som muligt ville kroppen det bare anderledes.

Det skriver BT.

Simon Hansens OL-drøm brister efter skuffende 100-meter heat

Simon Hansen oplevede et knæk i sin atletikkarriere, da han missede skiven fuldstændig i sit 100-meter heat på Stade de France og dermed røg ud af OL. Den 26-årige sprinter udtrykte sin frustration og chok over resultatet.

"Jeg vil godt indrømme, at jeg er i chok," sagde en rystet Hansen. "Træningen er gået godt, opvarmningen gik godt, jeg glædede mig. Da jeg kiggede op, så tænkte jeg på mig selv for mange år siden, hvor jeg fik drømmen om at løbe til OL."

Trods gode forberedelser blev OL's største scene et mareridt for Hansen, der havde håbet at leve op til sin danske rekord fra juni og gå videre til semifinalerne. I stedet sluttede hans OL-eventyr efter blot 10,39 sekunder.

"Det er meget, meget hårdt," udtalte Hansen. "Det er utrolig ærgerligt at løbe sæsonens objektivt set dårligste løb på den største scene."

Den skuffede atlet reflekterede over skuffelsen og sine støtter: "Jeg synes ikke, jeg kan være det bekendt over for gode, gamle Simon, der turde drømme. Der sidder rigtig mange, der har støttet mig derhjemme, og det sætter jeg pris på."

Selvom Hansen er klar over, at den kommende måned bliver hård, ser han allerede fremad mod OL i Los Angeles i 2028, hvor han har tænkt sig at satse alt igen. "Den næste måned bliver hård," erkendte han, men hans blik er allerede rettet mod fremtiden.