Viktor Axelsen bryder sammen på TV: “Gået ud over min familie”

Nicolai H

6 uger siden

|

04/08/2024
Sport
Foto: Abdul Razak Latif/Shutterstock
Foto: Abdul Razak Latif/Shutterstock
Den danske badmintonstjerne forklarer tårerne.

Dagens topnyheder

Viktor Axelsen har gjort en bemærkelsesværdig rejse siden OL-guldet i Tokyo, fra intense personlige udfordringer til en afgørende kamp i OL-semifinalen i badminton i Paris.

Hans rejse er præget af dedikation og følelsesmæssige øjeblikke, der har fanget publikums opmærksomhed over hele verden.

For få dage siden sikrede Axelsen sig en plads i semifinalen efter en imponerende sejr i kvartfinalen - og danskeren havde også følelserne udenpå tøjet.

I et øjeblik af rå ærlighed lod han tårerne flyde under et interview med TV 2, hvilket afslørede den indre kamp, han har kæmpet for at nå så langt.

"At huske tilbage på kontrasten fra Rio til nu, hvor jeg har to unger på lægterne, familie og et helt andet liv. Det er jeg meget stolt og glad over. Det er også derfor, jeg bliver emotionel," sagde Axelsen efter kampen.

Elitesportsmand eller familiefar

Den danske badmintonspiller har ikke blot haft en fysisk udfordring med at forberede sig til OL, men har også måtte navigere gennem personlige kampe derhjemme.

Axelsen erkendte åbent, at hans helbred har påvirket hans humør, hvilket til tider har påvirket hans familie.

"Jeg har været sur derhjemme, fordi jeg har haft ondt i min krop, og det er måske gået ud over familien et par gange. Det er sådan nogle ting, der er hårde," forklarede han til Se og Hør.

Med familien ved sin side i hallen, inklusive hans kone Natalia og deres børn Vega og Aya, føler Axelsen en stærk støtte, der har været med til at drive ham frem mod hans mål.

Axelsen er nu kun et skridt fra finalen og potentielt OL-guld. Han spiller i dag klokken 12 dansk tid.