Opdateret: Vi er siden publiceringen af artiklen blevet gjort opmærksom på, at bobleplast ikke er godkendt til brug i forbindelse med fødevarer. Der findes dog særligt bobleplast, der kan benyttes til lige præcis madlavning, og derfor vil dette skulle bruges her.
Fødselsdage, skoleafslutninger og bare almindelig hygge. En kage gør gode stunder bedre.
Med dette trick kan du oven i købet kreere én, som får dig til at virke som en ægte konditor.
Du skal bruge en færdig kage, 200 gram chokolade og bobleplast.
Sådan gør du:
Bræk chokoladen i mindre stykker, læg det i en skål og varm det i mikroovnen indtil det er smeltet. Rør rundt, så massen er jævn.
Foto: Youtube
Vikl bobleplasten omkring kagen, så du kan se, hvor meget du skal bruge.
Foto: Youtube
Læg bobleplasten med boble-siden opad på et bord. Hæld chokoladen ud over hele plaststykket.
Foto: Youtube
Lad chokoladen størkne i 10 minutter ved stuetemperatur.
Foto: Youtube
Vikl bobleplasten med chokoladen inderst omkring kagen.
Foto: Youtube
Vent yderligere 10 minutter og fjern så bobleplasten.
Foto: Youtube
Dekorér eventuelt kagen med lidt frugt. Så ser den virkelig smuk og professionel ud.
Foto: Youtube
Vil du gerne have en mere uddybende forklaring?
Så kan du se videoen herunder: