Hun hælder varm chokolade på bobleplast - Se nu det færdige resultat

Henrik Rothenbücher

74 uger siden

|

10/06/2023
Opskrifter
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Perfekt til sommerens fester!

Dagens topnyheder

Opdateret: Vi er siden publiceringen af artiklen blevet gjort opmærksom på, at bobleplast ikke er godkendt til brug i forbindelse med fødevarer. Der findes dog særligt bobleplast, der kan benyttes til lige præcis madlavning, og derfor vil dette skulle bruges her.

Fødselsdage, skoleafslutninger og bare almindelig hygge. En kage gør gode stunder bedre.

Med dette trick kan du oven i købet kreere én, som får dig til at virke som en ægte konditor.

Du skal bruge en færdig kage, 200 gram chokolade og bobleplast.

Sådan gør du:

Bræk chokoladen i mindre stykker, læg det i en skål og varm det i mikroovnen indtil det er smeltet. Rør rundt, så massen er jævn.

Foto: Youtube

Vikl bobleplasten omkring kagen, så du kan se, hvor meget du skal bruge.

Foto: Youtube

Læg bobleplasten med boble-siden opad på et bord. Hæld chokoladen ud over hele plaststykket.

Foto: Youtube

Lad chokoladen størkne i 10 minutter ved stuetemperatur.

Foto: Youtube

Vikl bobleplasten med chokoladen inderst omkring kagen.

Foto: Youtube

Vent yderligere 10 minutter og fjern så bobleplasten.

Foto: Youtube

Dekorér eventuelt kagen med lidt frugt. Så ser den virkelig smuk og professionel ud.

Foto: Youtube

Vil du gerne have en mere uddybende forklaring?

Så kan du se videoen herunder: