Nyt fra retssagen mod tiltalte i Kirkerup- og Emilie Meng-sagen: Erkender sig skyldig i flere forhold

Emil Martesen

16 uger siden

|

14/05/2024
Nyheder
Foto: Privat / Politi
Foto: Privat / Politi
Den tiltalte erkender sig skyldig i flere forhold.

Dagens topnyheder

I dag, den 14. maj bliver der ved Retten i Næstved taget hul på en af de mest opsigtsvækkende sager i nyere tid.

Tiden skal spoles tilbage til foråret 2023, hvor der gik en chokbølge gennem Danmark, da en 13-årig pige i foråret forsvandt fra jordens overflade på mystisk vis.

Politiet var hurtige til at melde ud, at der muligvis kunne være tale om en forbrydelse, og det viste sig at være sandt, da de senere fandt hende på en 32-årig mands adresse i Korsør.

Manden blev anholdt, sigtet og varetægtsfængslet, men det viste sig, at sigtelserne mod den 32-årige ikke var færdige med at tikke ind.

Senere udvidede politiet nemlig sigtelserne til også at omfatte drabet på Emilie Meng i 2016 samt et overfald og voldtægtsforsøg på en 15-årig efterskoleelev i Sorø i 2022.

Indtil videre har det stået klart, at den nu 33-årige mand nægter sig skyldig i hovedparten af anklagerne mod ham, mens det har været sparsomt med detaljer om hvad han specifikt nægter sig skyldig i - i hvert fald indtil nu.

For selvom den 33-årige mand har tilstået nogle af de faktiske forhold omkring tiltalen, der handler om den 13-årige pige, så har det været uvist hvordan han har forholdt sig til tiltalen.

Men nu har den tiltalte erkendt flere forhold.

Den 33-årige mand har erkendt sig skyldig flere forhold i sagen om den 13-årige pige. Det drejer sig om langvarig frihedsberøvelse, samt vold. Han nægter sig dog skyldig i forsøg på manddrab.

Det skriver TV 2.

Hans forsvarsadvokat fortæller desuden, at han erkender andet seksuelt forhold end samleje, men han nægter sig skyldig i fuldbyrdet voldtægt.

Derudover erkender han forhold otte, ni og ti, der omhandler ulovlig tvang mod den 13-årige, overtrædelse af knivloven og besiddelse af børnepornografisk materiale.

Snakken er dog en helt anden med de andre sager, som han nægter sig skyldig i. Det vil sige, at han nægter sig skyldig i begge forhold om Emilie Meng og den 15-årige efterskoleelev.