Nu er det endelig afsløret: Sarah Grünewald skal stå i spidsen for nyt TV 2-program

Kamille Isaksen

3 uger siden

|

26/08/2024
Nyheder
Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix
Programmet får premiere senere på året.

Dagens topnyheder

Det er ikke længe siden, at Sarah Grünewald kunne afsløre, at hun efter en pause fra rampelyset snart ville vende tilbage som vært på et nyt og spændende TV 2-program. 

På daværende tidspunkt kunne hun dog ikke afsløre nogle detaljer, men nu er sagen en helt anden. 

Det er netop blevet offentliggjort, at Sarah Grünewald skal være i spidsen for et nyt TV 2-program med titlen ‘Piano’. 

Den danske version af det britiske succesprogram 'The Piano', nu blot kaldet 'Piano', får snart premiere på TV 2. 

Programmet har allerede skabt stor opmærksomhed i Storbritannien, hvor det har begejstret millioner af seere. 

Den danske udgave følger en række amatørpianister, der hver især stiller sig frem på forskellige togstationer i Danmark for at spille for de forbipasserende – uden at vide, hvad der venter dem.

Sådan skriver TV 2

Flere stjerner dukker op

Hvad amatørpianisterne ikke ved er, at de to prominente musikere, popstjernen Mads Langer og den anerkendte klassiske pianist Tanja Zapolski, lytter med bag kulisserne.

Deres opgave er at spotte det særlige talent blandt de optrædende. 

I hvert afsnit vil én udvalgt pianist få den enestående chance for at optræde til en koncert på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium sammen med de to professionelle musikere.

Foto: Per Arnesen/TV 2

Sarah Grünewald, der tidligere var vært på 'Vild med dans', fortæller, at arbejdet med 'Piano' har været en opløftende og anderledes oplevelse. 

I modsætning til de glamourøse gallakjoler, hun bar som vært på danseprogrammet, har hun nu haft mulighed for at være en mere privat og nærværende version af sig selv, når hun har mødt de mange talentfulde pianister.

"Jeg har mødt mennesker i alle aldre og fra forskellige steder i Danmark, som seerne virkelig skal glæde sig til at møde. Det er mennesker, vi normalt ikke ser på tv, men fordi de brænder så meget for klaveret, lukker de os ind i deres verden," siger Sarah Grünewald.

Programmet er allerede en succes i Storbritannien, hvor det samlede millioner af seere og skabte mange rørende øjeblikke. 

Den danske udgave af 'Piano' vil bestå af fem afsnit. 

De første fire episoder foregår på togstationer rundt om i landet, mens det afsluttende afsnit vil være en stor koncert, hvor de fire udvalgte pianister optræder sammen med Mads Langer og Tanja Zapolski. 

Programmet får premiere senere på året, og der er stor forventning om, at det vil skabe lige så stor begejstring som i Storbritannien.