Efter tragisk ulykke for dansk familie i skisportsområde: Nu er der glædeligt nyt

Nicolai Steinicke

35 uger siden

|

15/01/2024
Nyheder
Foto: "afp Photo/AFP/Ritzau Scanpix
Foto: "afp Photo/AFP/Ritzau Scanpix
Nu er der endelig nyt fra den tragiske ulykke i Østrig.

Dagens topnyheder

I en tragisk hændelse, der har rystet både Østrig og Danmark, er en dansk familie langsomt ved at komme sig efter en alvorlig gondolulykke i skisportsområdet Hochoetz.

Patricia Tolstrup Lindvig, mor til to af de overlevende, udtrykker håb om snarlig hjemvenden for sin familie.

Sidste tirsdag oplevede familien et mareridt, da en gondol, de befandt sig i, styrtede 10 meter ned efter at have ramt et væltet træ. Ulykken, som politiet mener skyldes tunge snefald, resulterede i alvorlige skader for alle fire familiemedlemmer. Det skriver TV Midtvest.

Patricia Tolstrup Lindvigs 19-årige datter, som blev indlagt efter ulykken, er nu i så god bedring, at hun forventes udskrevet fra hospitalet i Østrig i dag,  mandag. Dette er et lyspunkt i en ellers mørk tid for familien.

"Jeg krydser fingre," siger Patricia Tolstrup Lindvig, der har været i Østrig siden onsdagen efter ulykken sammen med sin kæreste. Patricias 20-årige søn, hans far og onkel er stadig indlagt, men der er håb om, at sønnen og onklen snart kan flyves til Danmark. Den 49-årige far, der også er alvorligt skadet, vil blive transporteret hjem i en særlig ambulance på et senere tidspunkt.

Familien, der har opholdt sig på intensivafdelingen, har modtaget overvældende støtte fra både venner, familie og det lokale samfund i Østrig. "Alle er så søde," fortæller Patricia Tolstrup Lindvig.