De har 1 million brugere: Nu lukker dansk tøjgigant

Emil Martesen

8 uger siden

|

09/07/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Nu lukker den danske tøjgigant.

Dagens topnyheder

Mange danskere værdsætter en handel til en skarp pris, og at købe tøj brugt har længe givet muligheden for en sådan handel.

Det har på mange måder fået den populære danske online handelsplatform for køb og salg af brugt tøj, Trendsales, til at blive danskernes foretrukne siden 2004.

Men for måneder tilbage så det dagens lys, at et nyt kapitel starter for online handelsplatformen.

Platformen blev nemlig solgt til den førende litauiske tøjbørs Vinted, og nu starter det kapitel for online handelsplatformens 1 million danske kunder.

Et halvt år efter at Vinted og Trendsales fusionerede, har virksomhederne besluttet sig for gradvist at lukke den danske platform og invitere Trendsales-medlemmer til Vinteds platform.

De danske, ansvarsbevidste forbrugere får nu adgang til endnu flere varer og bedre muligheder, når de shopper efter genbrugsskatte online, ligesom de kunder stadig vil kunne få hjælp på dansk, hvis de flytter over til Vinted.

Fra den 10. september til den 10. oktober vil Trendsales-medlemmer blive inviteret til at skifte til Vinted gennem en nem, sikker og ubesværet proces.

Sådan lyder meldingen i en pressemeddelelse.

Trendsales’ medlemmer vil med skiftet få adgang til et internationalt fællesskab, som blandt andet dækker Finland, Sverige og Polen.

Medlemmer vil kunne browse millioner af second-hand items fra hverdagstøj til designervarer, og med et endnu større fællesskab og Vinteds 'free to sell'-model vil brugere have bedre muligheder for at sælge hurtigt, ligesom de vil beholde 100 procent af de tjente penge.

Vinted kan heller ikke få armene ned, og de glæder sig utroligt meget til at byde Trendsales-medlemmerne velkommen til Vinted:

"Vi ser utrolig meget frem til at byde Trendsales-medlemmer velkommen til Vinted".

De lægger ikke skjul på, at de sammen ønsker at accelerere second-hand-kulturen i Danmark.

I samme ombæring fortæller de, at de vil sikre, at overgangen af eksisterende profiler til Vinted bliver nem og problemfri, og de håber, at deres nye medlemmer vil nyde godt af de mange nye muligheder, som Vinted tilbyder.