Ella sparede sammen til sin første bil: Da hun endelig købte den, havde hun glemt en vigtig detalje

Nicolai Steinicke

45 uger siden

|

26/10/2023
Viralt
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En kvinde er gået amok efter at have købt en bil, som hun så ikke måtte køre.

Dagens topnyheder

TikToker Ella havde lagt penge til side fra sit job i et supermarked, for at få råd til sin første bil og var klar til at køre den, inden hun fik at vide, at hun havde lavet en fejl.

Hun havde lavet en fejl, da hun skulle udfylde forsikringspapirer.

Det er overflødigt at sige, at hun var ret rasende over at opdage, at hun havde købt en bil, hun nu ikke måtte køre, fordi det faktum, at hun arbejdede, gjorde det uoverkommeligt. Det skriver LADbible.

Ella troede, at hun havde fået en god pris på  hendes £1.500 bilforsikring for en førstegangsejer, men efter at have rettet forsikringsoplysningerne blev hun citeret 'fem fucking tusind pund' for den samme bil.

"Så jeg kan ikke købe forsikringen, og jeg kunne ikke køre bilen, så nu sidder bilen fast i autoværkstedet," sagde hun, inden hun udstødte et hvæsen af, hvad vi kun kan antage er frustration.

I hendes TikTok, som havde overskriften "hvorfor er det umuligt at køre bil for unge mennesker", kommenterede mange andre, at de var stødt på lignende problemer, mens mange sagde, at de satte det på deres forældres forsikring med sig selv opført som andre chauffører.

Ella sagde, at hun 'smede mig', indtil hun 'ikke havde noget tilbage' og 'skulle være i stand til at købe en fandens Tesla' på dette tidspunkt.

"Jeg har sparet 900 pund hver måned ud af min lille, lille løn, og jeg har stadig ikke råd til det," sagde hun, før hun erklærede 'f**k Rishi Sunak og den fandens konge regering'.

Ifølge Go Compare opdeler forsikringsselskaber dit bilforbrug i en af ​​tre kategorier, 'social brug', 'social og pendling' eller 'forretning'.

Hvis du fortæller dit forsikringsselskab, at du arbejder og nogensinde planlægger at bruge din bil til en pendling, så er du nødt til at fortælle dem, hvilket stikker dig ind i "social og pendling", hvilket kan betyde højere priser. I hvert fald i Storbritannien.