Så meget, at selv bare en enkelt bid af retten kan ende med at give dig leverkræft.
Den kræftfremkaldende chow er så dødbringende - den menes at være ansvarlig for svimlende 20.000 menneskers død i Thailand hvert eneste år. Det skriver LADbible.
Nu, selvom det bestemt ikke er noget, du sandsynligvis vil se på din lokale thailandske takeaway-menu - er den pågældende ret ekstremt populær i den thailandske provins Khon Kaen.
Det er kendt som koi pla, som er en tallerken med hakket rå fisk, der er malet sammen med urter, krydderier og citronsaft og spises af millioner af thailændere, men er særligt populær i en af landets fattigste provinser, Isaan.
Nu er det faktisk ikke fisken, der får dem, der spiser den, til at udvikle dødelig leverkræft, men de parasitiske fladorme - eller levende flues - der lever inde i dem.
Parasitterne er hjemmehørende i ferskvandsfisk i Mekong-regionen, hvilket efterlader Isaan med det højeste rapporterede tilfælde af kolangiocarcinom eller galdevejskræft i verden på grund af det store forbrug af rå fiskemel.
En læge i Thailand, Narong Khuntikeo, arbejder i øjeblikket på at kæmpe mod delikatessen, efter at begge hans forældre på tragisk vis døde af leverkræft efter at have indtaget den.
"Det er en meget stor sundhedsbyrde her omkring," sagde leverkirurg Narong Khuntikeo til Agence France-Presse.
Han fortsatte: "Men ingen ved om dette, fordi de dør stille og roligt, som blade, der falder fra et træ."
Sygdommen 'silent killer' har en af de laveste overlevelsesrater af alle kræftformer, hvis den ikke behandles ved operation.
Khuntikeo, sammen med videnskabsmænd, læger og antropologer, har nu brugt fire år på at teste landsbyboere fra Isaan-regionen for parasitten.
Ved hjælp af ultralydsmaskiner og urintestsæt fandt lægen ud af, at så meget som 80 procent af indbyggerne fra nogle samfund viste sig at have indtaget den dødelige parasit.
Mens han forsøger at sprede information og advarsler over koi pla-skålen - sammen med lokale sundhedsmyndigheder har indført et skolepensum, der er gearet til at lære børn om risiciene ved rå fødevarer - har Khuntikeo sagt, at han står over for problemer med den ældre generation.