Nyt power couple? Dansk OL-medaljevinder er kæreste med ‘Bachelorette’-deltager

Nicolai H

5 uger siden

|

06/08/2024
Sport
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Vidste du det om OL-vinderen?

Dagens topnyheder

Anne-Marie Rindom har vinden i ryggen og ser ud til at sejle sig til endnu en OL-medalje i samlingen.

Den 33-årige sejler har allerede sikret sig en sølvmedalje, der snart kan komme hjem og hænge ved siden af den imponerende guldmedalje fra OL i Tokyo samt bronze fra OL i Rio.

Men det er ikke kun på bølgerne at Rindom imponerer, men også med sin evne til at navigere et langdistanceforhold med en australsk kollega i sejlsportens verden.

Rindom og hendes partner, Ryan Palk, deler en passion for sejlads, der bragte dem sammen i 2019. Palk selv var umanerlig tæt på at kunne stille op til Rio-legene.

Men for mange var det ikke hans rolle som sejler, der først falder ind når navnet "Ryan Palk" kommer frem. Sejreren har nemlig en fortid i reality tv.

Før han fandt kærligheden i Rindom søgte han efter den i den australske udgave af "Bachelorette".

Det skriver Her&Nu.

Parret formår i dag at få forholdet til at blomstre på trods af de mange kilometer, der normalt adskiller dem, ved at mødes jævnligt til internationale stævner og konkurrencer.

Med OL i fuld gang er Anne-Marie på vej mod endnu en triumf. Mandagens sejlads blev aflyst på grund af ugunstige vindforhold, men med hele tyve point ned til bronzemedaljen ser hendes chancer meget gode ud.

Rindom har allerede vist sin styrke og dygtighed i konkurrencen, og tirsdagens afgørelse kan meget vel tilføje endnu en medalje til hendes imponerende CV.