Mads Pedersen med klar opfordring til Jonas Vingegaard

Nicolai H

6 uger siden

|

05/08/2024
Sport
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Mads P. har taget kontakt til den dobbelte Tour-vindere.

Dagens topnyheder

Selvom Jonas Vingegaard ikke vandt Tour de France i år, kan man ikke andet end at rose ham for sin præstation.

Den 27-årige dansker kæmpede en brav kamp, men der var ganske enkelt intet at stille op mod Tadej Pogacar, der kørte på den store klinge gennem hele løbet.

Det er værd at nævne, at det er få måneder siden, at Vingegaard lå i en hospitalsseng i 12 dage, hvilket satte ham betydeligt tilbage.

Efter et stort styrt ved Baskerlandet Rundt pådrog han sig et brækket kraveben, flere brækkede ribben og en punkteret lunge, hvilket fik store konsekvenser for hans forberedelser.

Nu hvor det står klart, at den ydmyge Glyngøre-dreng må se sig tilfreds med en andenplads, kan det være, at han skal lede efter succes andre steder.

Danmark står blandt andet over for et spændende verdensmesterskab i cykling, hvor medaljechancerne ser lovende ud.

Det har endnu ikke set dagens lys, hvorvidt Vingegaard kommer til at deltage eller ej, men Mads Pedersen lægger ikke skjul på, at han håber, at han får selskab af Vingegaard i løbet.

Sådan skriver Ekstra Bladet.

"Jeg har været lidt i kontakt med ham. Jeg prøver at skubbe ham en lille smule. Jeg vil rigtig gerne have Jonas med til VM," siger Mads Pedersen og påpeger, at ruten, der byder på 4470 højdemeter passer godt til både Vingegaard og Skjelmose.

Skal være far

Én af de ting, der taler imod, at Vingegaard stiller til start, er, at han skal være far igen til efteråret.

I et interview med Aften Tour på TV 2 har Vingegaard tidligere nævnt, at han prioriterer sin familie højt, hvorfor det langt fra er sikkert, at han deltager i det kommende VM.

"Jeg er forstående over for, at der kommer en lille ny i den periode. Jeg håber, at han vil være der. Jeg vil ikke sidde og spå, om han vil eller ej. Jeg håber bare, at han vil," siger Mads Pedersen til Ekstra Bladet.