Nikolaj Jacobsen med indrømmelse inden Slovenien-opgør: Bedre kørende på ét punkt

Nicolai H

5 uger siden

|

09/08/2024
Sport
Foto: DHF / Ernst van Norde
Foto: DHF / Ernst van Norde
Spørger man landstræneren, så er der ét punkt, der passer ham utrolig godt.

Dagens topnyheder

Nikolaj Jacobsen var ikke bleg for at indrømme, at det danske landshold blev presset til det yderste, da de onsdag aften kæmpede sig videre til semifinalen ved OL i Paris.

Det skriver Ekstra Bladet.

Med en kneben sejr på 32-31 over Sverige på Pierre Mauroy Stadium, måtte landstræneren og hans hold gå igennem en følelsesmæssig rutsjebanetur.

"Det var en af de hårde forleden at komme igennem – både på og uden for banen," sagde Jacobsen uden omsvøb, da han torsdag mødte pressen foran OL-byen i Lille.

Sverige gav Danmark kamp til stregen, og det var kun en klasseredning fra Emil Nielsen i kampens døende sekunder, der sikrede den danske sejr.

Bedre kørende

I tidligere turneringer har Jacobsen ofte talt om, hvordan nerverne har påvirket hans søvn. Men ved dette OL er der tilsyneladende en anden ro over ham.

"Det er anden rytme, du er i til OL. Og det er nogle andre kamptidspunkter. Så der er ingen tvivl om, at søvnmæssigt er jeg bedre kørende her til OL, end jeg er i januar," forklarede han.

Nu venter Slovenien i semifinalen fredag aften klokken 21.30. En kamp, hvor både landsholdet og træneren får brug for al den energi, de kan mønstre.