Hvad skal der ske med Magnus Cort? Svaret kommer på mandag

Nicolai H

8 uger siden

|

12/07/2024
Sport
Foto: Lecker Studio/Shutterstock
Foto: Lecker Studio/Shutterstock
På mandag sker det, afslører rytteren.

Dagens topnyheder

Magnus Cort er en af Danmarks mest talentfulde cykelryttere. Han har markeret sig stærkt på den internationale scene.

Cort er kendt for sin alsidighed og stærke afslutninger og har taget imponerende sejre i både Tour de France og Vuelta a España. Med sin aggressive kørestil og taktiske snilde har han gang på gang vist, at han kan konkurrere med verdenseliten.

Dette har gjort Cort til lidt af en fanfavorit blandt de danske cykelfans. Det fik ham til at lave et lille sjovt væddemål med Instagram influenceren, Anders Hemmingsen under dette års Tour de France.

Det skriver BT.

Cort har indfriet i et opsigtsvækkende væddemål med influenceren Anders Hemmingsen under dette års Tour de France. Da Cort havde omkring 146.000 følgere på Instagram, skrev han til Hemmingsen: "Hvis du kan hjælpe mig op på 200.000 følgere, så farver jeg det fandeme gerne." (Skægget, red.)

Og følgertallet steg hurtigt. Nu har Cort mere end 200.000 følgere, og Cort er mand af sit ord, og er derfor klar til at holde sit løfte om at farve sit overskæg.

"Det gik godt nok hurtigt. Mange tak alle sammen," sagde Cort i en Instagram-story på Anders Hemmingsens profil. Han tilføjede: "Jeg tænker, det bliver farvning på mandag, når vi har hviledag. Så mangler jeg bare farven. Jeg tænker lidt, det skal være i holdets farve. Gul, rød eller en blå, men det har jeg ikke besluttet mig for endnu."

Cort har aldrig før farvet sit hår eller skæg, og det nye eventyr bringer blandede følelser.

Denne usædvanlige udfordring har ikke kun øget Corts tilhængerskare på sociale medier, men har også skabt ekstra opmærksomhed omkring hans karriere og personlighed. Farvningen af overskægget bliver sandsynligvis et samtaleemne i cykelverdenen og blandt fans i de kommende dage.

For mange af hans nye følgere er det spændende at se, hvordan denne lille skægge forandring vil udspille sig, og hvilken farve han ender med at vælge. Det er tydeligt, at Cort med sin humor og åbenhed har vundet mange hjerter både på og uden for cyklen.