Henrik Møllgaard ærgrer sig: Kommer ikke til at være med

Nicolai H

6 uger siden

|

26/07/2024
Sport
Foto: Wikimedia Commons
Forsvarsspilleren ville gerne have været der.

Dagens topnyheder

Når Niklas Landin og Anne-Marie Rindom i aften bærer den danske fane ved OL-åbningsceremonien på Seinen i Paris, vil der være massiv opbakning fra de andre danske atleter og de mange danske seere.

Men desværre vil Landins nærmeste kollegaer ikke være til stede.

Reglerne dikterer nemlig, at atleter, som skal konkurrere dagen efter, ikke deltager i åbningsceremonien. Dette gælder også for det danske håndboldhold, som skal møde Frankrig lørdag.

Og det er til stor skuffelse for især én af håndboldherrerne.

Henrik Møllgaard, landsholdets erfarne forsvarsspiller, udtrykker sin ærgrelse over ikke at kunne deltage, selvom han forstår beslutningen.

"Jeg kan godt ærgre mig over det. Selvom det kan være svært at opfatte storheden i det, når man egentlig er underholdningen selv, er det stort at få lov at prøve. Alle andre stjerner og idoler stiller op der, og vi ville hjertens gerne have bakket Niklas op som fanebærer," fortæller han til Ekstra Bladet.

Ikke på ferie

Møllgaard understreger dog, at holdet er i Paris for at præstere, ikke for at beundre seværdighederne.

"Det er sådan, det skal være. Vi er her ikke for at skulle være turister. Når vi har så godt et hold, som vi har, så forpligter det," siger han.

Åbningsceremonien, der finder sted på den ikoniske flod Seinen, starter fredag aften kl. 19.30. Mens det vil være en storslået begivenhed for mange atleter, må de danske håndboldherrer prioritere deres forberedelser til den vigtige kamp mod værtslandet dagen efter.