Gør dig klar til OL: Kun her kan du se ALLE sportsgrenene live

Nicolai H

6 uger siden

|

26/07/2024
Sport
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Skal du følge med i De Olympiske Lege i år? Så er der ét sted du kan se det hele.

Dagens topnyheder

Så er det i aften det officielt går løs.

Den spektakulære sportssommer når sit højdepunkt, når hele verden samles til OL i Paris.

Men med så mange sportsgrene og så få sendeflader, er det ikke alle tv-stationer der har adgang til alle begivenhederne. Så hvor går du til.

Heldigvis kan abonnenter hos streamingtjenesten MAX godt begynde at glæde sig.

Tjenesten har nemlig billet til alle begivenhederne. Uanset hvilket abonnement du har, kan du streame hele det olympiske eventyr direkte fra den franske hovedstad.

Alt fra åbningsceremonien, til de mest populære sportsgrene, til sågar OL-surfing der foregår på Tahiti, 15.000 kilometer væk fra Frankrig.

Falktoft og Bjerre skyder startskuddet af.

Makkerparret Peter Falktoft og Esben Bjerre er klar til at guide dig gennem OL med deres nye daglige program, "I Paris går det godt", eksklusivt på Max.

Med deres unikke stil og skarpe indsigt vil de sørge for, at du er opdateret på alt, der sker under OL.

"Alt hvad der følger med jagten på den olympiske drøm, er vores primære fokus. Hverken mere eller mindre. Og så er det en stor fornøjelse som sportsmand, sportsfan og foreningslivsentusiast at få lov at give så meget fokus og opmærksomhed til de danske atleter som overhovedet muligt. I en (sports)verden af lave, er jagten på olympiske deltagere under dansk flag det bedste jeg kan få øje på," lyder det fra en begejstret Falktoft i MAX-programmet.

"Turen går til Paris og Gud hvor jeg glæder mig. Hvor Peter efterhånden er OL-veteran, er jeg kæmpe nybegynder. Mit første OL og så i byernes by, Paris. Selvfølgelig er jeg der for Axelsen, Rindom og Skjelmose, men mindst lige så meget glæder jeg mig til at se alt det, der er rundt om konkurrencerne," Fortæller OL-debutanten Bjerre.

Danmark stiller op med omkring 120 atleter til OL 2024, der løber fra 26. juli til 11. august.