Godt nyt for Jonas Vingegaard: Søndag sker det

Henrik R

62 uger siden

|

09/07/2023
Sport
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Det er Jonas Vingegaard selv, der åbner op for de gode nyheder.

Dagens topnyheder

Hvad er bedre end at have sin familie ved sin side, når man konkurrerer i en af de mest prestigefyldte cykelløb i verden? Det er spørgsmålet, Jonas Vingeegaard må stille sig selv, da hans familie gør sig klar til at rejse til Frankrig for at støtte ham under den sidste uge af Tour de France.

Selvom den 24-årige rytter fra Jumbo-Visma holdet har gjort en bemærkelsesværdig indsats i løbet hidtil, og trods det at han konstant har været i kontakt med sin familie via videoopkald, vil den fysiske tilstedeværelse af hans kære utvivlsomt give ham en ekstra dosis motivation.

Til B.T. fortæller Jonas Vingegaard, at han får besøg af familien i dag søndag, hvor rytterne skal køre op af Puy de Dóme, et yderst led stigning som forventes at kunne få stor betydning for klassementet.

Sidste år var hans nu kone, Trine, med hele vejen sammen med deres fælles datter Frida, men den oplevelse var lidt for hård for datteren, og derfor har de valgt at gøre det anderledes i år.

Jonas Vingegaard fører lige nu Tour de France med 25 sekunder ned til slovenske Tadej Pogacar. Der er dog mere end halvandet minut ned til nummer tre i klassementet, så meget tyder altså på, at det igen bliver en drabelig duel mellem Tadej Pogacar og Jonas Vingegaard. Akkurat som det har været det de forrige to år.

Vi har lavet en lille guide til dig, der ikke ønsker at se de 'kedelige' sprinteretaper, men helst vil følge med de dage, hvor Jonas Vingegaard og Tadej Pogacar kan tage tid på hinanden. Herunder får du overblikket over, hvilke dage du skal tænde for tv'et, og hvilke dage du kan tage på stranden i stedet.