EM-drømme knust: Dansk stjerne udebliver grundet skade

Nicolai H

5 uger siden

|

27/05/2024
Sport
Foot: wavebreakmedia/Shutterstock
Foot: wavebreakmedia/Shutterstock
En skade med akillessenen betyder desværre EM-afbud.

Dagens topnyheder

Den danske sprinter Ida Karstoft har truffet den tunge beslutning at trække sig fra det kommende EM i juni på grund af forværrede problemer med akillessenen.

På Instagram annoncerede Karstoft sin beslutning med både sorg og en vilje til at fokusere på fremtidige mål.

"Det er med stor sorg, at jeg annoncerer, at jeg ikke stiller op til de kommende Diamond League-stævner eller EM. Det føles tungt lige nu, for jeg havde store drømme om EM, men jeg ved, at det desværre er den rette beslutning," skriver Ida Karstoft.

Den 28-årige atlet har kæmpet med skader siden sin imponerende bronzemedalje ved EM 2022 på 200 meter distancen. Sidste år måtte hun melde fra til VM, og i maj i år trak hun sig fra World Relays på Bahamas på grund af de samme problemer med akillessenen.

Trods den aktuelle modgang holder Karstoft blikket stift rettet mod sommerens OL i Paris.

"Jeg vil gøre alt for at optimere mine chancer for at gøre det bedst muligt til OL. Derfor tager jeg nu nogle skridt tilbage, så jeg forhåbentlig har nok tid og ranglistepoint til at blive klar," tilføjer hun.

Selvom fraværet fra EM er en skuffelse for både Karstoft og hendes fans, giver pausen hende mulighed for at komme sig fuldt ud og forberede sig optimalt til OL.

Du kan se atletens sørgmodige opslag her: