Ærlig Holger Rune-udmelding: “Jeg er for dårlig”

Nicolai H

2 uger siden

|

03/09/2024
Sport
Foto: Igor Link/Shutterstock
Foto: Igor Link/Shutterstock
Niveauforskellen er for stor, mener træneren.

Dagens topnyheder

Caroline Wozniacki kan ikke kun takke hendes naturlige talent og dedikation for den imponerende succes på tennisbanen.

Bag hende har farmand og træner Piotr Wozniacki, nemlig stået solidt, og sammen har duoen gjort Caroline til en ad de mest succesfulde kvindelige danske tennisspillere nogensinde. Hun kan blandt andet prale af herunder en Grand Slam-titel og en placering to yderligere to finaler.

Men selvom mange nok ønskede det, ser Piotr ikke sig selv som den rette til at træne Danmarks nye tenniskomet, Holger Rune. På trods af sin omfattende erfaring inden for sporten mener Piotr, at han ikke kan bidrage til Runes karriere på det niveau, der kræves.

"Mig? Jeg er for dårlig til ham. Han har mange gode mennesker omkring sig, som forstår tennis bedre end mig," udtaler Piotr Wozniacki til Ekstra Bladet i forbindelse med US Open i New York.

Piotr har tidligere stået bag Caroline Wozniackis succes og har set hende opnå store resultater, men han mener, at Runes behov er anderledes.

I farens fodspor

Selvom Piotr Wozniacki afviser at træne Holger Rune, åbner han op for, at Caroline Wozniacki kunne være interesseret i at støtte sin landsmand, hvis muligheden opstår.

"Kommer spørgsmålet fra hans team, og har Caroline fri fra tennis, så vil hun selvfølgelig gerne støtte op. Holger er en meget god ven, og de snakker meget sammen," forklarer Piotr.

Holger Rune har i de seneste år søgt efter den rigtige trænerkombination for at nå sine ambitiøse mål om at vinde Grand Slam-titler og blive verdens bedste. Selv mener Piotr Wozniacki at nøglen skal findes i at finde et trænerteam, som passer perfekt, og så holde fast ved det, når det rette match er fundet.

Selvom Holger Rune endnu ikke har nået sine store mål, er Piotr Wozniacki overbevist om, at det rette team og den rette støtte kan hjælpe ham på vej til at indfri sine høje ambitioner.