Holger Rune svarer spydigt igen: “Et bizart kompliment”

Nicolai H

2 uger siden

|

31/08/2024
Sport
Foto: Victor Velter/Shutterstock
Den danske tennisstjerne reagerer på kommentarerne.

Dagens topnyheder

Det gik ikke som håbet for Holger Rune ved US Open, hvor han allerede i første runde tabte til amerikanske Brandon Nakashima.

Det var ikke kun resultatet, der var overraskende, men også måden, det skete på. Kampen varede kun en time og 57 minutter.

Nakashima tabte kun seks partier i den ensidige sejr, da Rune lavede fem dobbeltfejl og kun ramte 39 procent af sine førsteserver.

Den unge dansker formåede ikke at udnytte nogen af sine seks break-muligheder og sluttede kampen med 30 uprovokerede fejl.

Det er andet år i træk, at Rune ryger ud af US Open i første runde.

Sidste år blev han slået af spanske Roberto Carballes Baena og havde klaget over at blive placeret på en ydre bane trods sin højere rangering.

I år kom Rune dog ikke med sådanne krav, men accepterede, at han simpelthen ikke spillede på sit bedste niveau, og resultaterne viste det.

Der var ellers høje forventninger til ham, da han havde stor succes i Cincinnati Open.

Svarer igen på kritik

Efter nederlaget modtog Rune en del kritik fra eksperter og fans på sociale medier, og han delte derfor et opslag på X for at svare igen.

Den 21-årige dansker sagde, at tilbageslag er en del af processen.

Han insisterede også på, at han 'ikke var tilfreds' med sine resultater denne sæson efter at have lidt sit 18. nederlag i 2024 og kaldte sine kritikere for 'eksperter'.

"Af og til er bumpene på vejen smertefulde og frustrerende. Men vi ved alle, at der ikke er nogen nem eller hurtig vej til at opfylde vores drømme. Hver oplevelse er læring, der vil gøre fundamentet så stærkt, at ingen eller intet kan bryde os til sidst," skrev han og fortsatte:

"Jeg er ikke tilfreds med mine resultater, men jeg skal stadig huske, at jeg er 21 år, jeg er top-15 i verden, og den højest rangerede mand nogensinde i mit land. Så når medier, 'eksperter' og tilfældige kalder mig l**t, tager jeg det som et bizart kompliment."

Rune forklarede, at han tog kritikken som et 'bizart kompliment', da folk ofte sætter høje mål og forventer at nå dem hurtigt, hvilket ikke er tilfældet i livet.