Tre kænguruer og dykkerantilope dræbt i Københavns Zoo: Nu er den skyldige fanget

Emil Ryttergaard

412 uger siden

|

23/11/2016
Nyheder
Foto: Polfoto
Foto: Polfoto
Dyrepassere har nu fanget gerningsmanden, der står bag drabene på dyrene i Zoo.

Dagens topnyheder

Man skulle tro, at dyrene i Zoologisk Have kan vide sig sikre bag indhegningen, så hverken rovdyr eller besøgende kommer uventet tæt på de vilde dyr. 

Men nu viser det sig, at Københavns Zoologiske Have har haft en ualmindelig snedig gerningsmand, der har været på rov og dræbt tre kænguru under og en sjælden dykkerantilope, skriver TV2

Zoo har DNA beviser mod den skyldige
Det er nemlig en ræv, der har været på rov blandt havens dyr, og ved at lægge en fælde ud med kænguru kød, kunne dyrepassere tage livet af den snedige, ubudne gæst. 

En DNA-undersøgelse af ræven har vist, at den står bag drabet på dykkerantilopen, og havens områdeleder Lars Holse formoder, at ræven også står bag drabene på kænguru-ungerne. 

- Hvis en ræv bare kan få hovedet igennem et hul i hegnet, er det nok til, at de kan komme igennem. De er adrætte og snu. Specielt hvis de har fundet ud af, at der er mad på den anden side, siger Lars Holse.
 
Særligt tabet af dykkerantilopen gør ondt på havens dyrepassere, da man havde arbejdet på at skaffe en mage til antilopen. Men nu vil man i stedet skaffe et par af antiloperne til haven.