Solgt i Lagkagehuset landet over: Nu frarådes det at indtage det

Nicolai Busekist

12 uger siden

|

24/07/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Det har været solgt i Lagkagehusets forretninger i hele landet. Nu melder Fødevarestyrelsen ud, at man ikke bør indtage det.

Dagens topnyheder

Hver eneste dag er der flere tusinde danskere, der lægger vejen forbi Lagkagehuset. Der bliver købt rundstykker til morgenbordet, en sandwich til frokost eller måske en lækker kage til eftermiddagskaffen.

I nogle tilfælde bliver der også tage nogle drikkevarer med hjem. Det kan f.eks. være en varm kop kaffe til kagen eller en kold smoothie til din sandwich.

Langt de fleste kan nikke genkendende til, at der ikke er meget, der kan hamle op med en kold smoothie på en varm sommerdag. Derfor er der sandsynligvis også mange, der har taget en smoothie med fra køleskabet på Lagkagehuset.

Hvis du har købt en smoothie på Lagkagehuset de seneste dage, kan det dog ikke udelukkes, at du kan blive nødt til at hælde den ud i vasken.

Årsagen til dette er, at Frankly Juice har været nødt til at tilbagekalde både deres Mango, Spinat, Avocado og Banan Smoothie. Produktet kan være ramt af uønskede bakterier, der får flasker til at bule. Det betyder, at man ikke bør indtage smoothien. Det oplyser Fødevarestyrelsen.

Heldigvis er det kun et enkelt parti smoothies, der er ramt af denne fejl. Hvis du har købt en smoothie med en bedst før-dato på 09.08.2024, er det vigtigt, at den ikke drikkes. De omfattede smoothies fra Frankly Juice er blevet solgt i Lagkagehusets forretninger over hele landet.

De flasker, der er ramt af bakterien, vil være rimelig nemme at spotte. Du vil nemlig kunne se, at de er opsvulmede og bulede. Oplever man symptomer, efter at have indtaget en af de omfattede smoothies, skal man kontakte sin læge.

Der er helt konkret tale om Mango, Spinat, Avocado og Banan Smoothie 330 ml fra Frankly Juice. Du kan også kende dem på, at de alle er mærket med batchnummer er 20240701.