Myndighederne deler hjerteskærende melding: 'One direction'-stjerne "sprang selv" fra balkonen

Kamille Isaksen

1 time siden

|

17/10/2024
Nyheder
Foto: Andrea Raffin/Shutterstock
Foto: Andrea Raffin/Shutterstock
Nye forfærdelige oplysninger har set dagens lys.

Dagens topnyheder

Nyheden om Liam Paynes alt for tidlige død har sendt chokbølger verden over og efterladt fans og kolleger i dyb sorg.

Den 31-årige sanger blev fundet død i Argentina, og mens mange stadig forsøger at forstå, hvad der skete, har de seneste udmeldinger fra de argentinske myndigheder kastet lys over de tragiske omstændigheder.

Det, der begyndte som en uforklarlig hændelse, ser nu ud til at have en hjerteskærende forklaring.

Torsdag aften kom den tragiske bekræftelse fra de argentinske myndigheder, der oplyser, at Liam Payne tilsyneladende selv sprang i døden fra en balkon på CasaSur Palermo Hotel i Buenos Aires.

Pablo Policicchio, der er talsmand for Buenos Aires Security Ministry, udtalte til medier som Associated Press og People, at Liam Payne, ifølge de foreløbige undersøgelser, selv var sprunget fra balkonen.

Det præcise motiv bag denne fatale beslutning er dog stadig uklart, og efterforskningen fortsætter med henblik på at afdække de præcise omstændigheder.

Opsigtsvækkende fund på værelset

En række detaljer fra efterforskningen peger på, at Liam Payne muligvis var påvirket, da tragedien fandt sted.

Politiet har fundet alkohol og, hvad der formodes at være stoffer, på hans hotelværelse.

Det er desuden kommet frem, at Liam Payne tidligere har kæmpet med mentale problemer, hvilket kan have spillet en rolle i hans beslutning.

Der er dog endnu ingen klare beviser for, om han handlede som følge af en bevidst beslutning om at begå selvmord, eller om stofferne udløste en psykose, der førte til hans død.

På trods af dette viser obduktionsresultaterne, at der var 25 skader på forskellige dele af 'One Direction'-stjernes krop, inklusive hans kranium, lemmer og underliv.

Rapporten påpeger derudover, at manglen på defensive skader på Liams hænder indikerede, at han ikke forsøgte at beskytte sig selv på vej ned, og at han derfor kunne være faldet i en tilstand af semi- eller total bevidstløshed.

Mens verden fortsat sørger over tabet af Liam Payne, er det tydeligt, at hans død har ramt en nerve hos mange.

Den unge stjerne efterlader sig en arv fyldt med musik og minder, og der er ingen tvivl om, at Liam Payne vil blive husket som en af sin generations mest ikoniske stjerner, hvis liv sluttede alt for tidligt.