Regin og Chicago får brudt stimen i nederlag

admin

10 år siden

|

22/05/2014

Den danske ishockeyspiller Peter Regin og hans holdkammerater fra Chicago Blackhawks tabte sent onsdag aften 2-6 hjemme mod Los Angeles i NHL-slutspillet.

Med sejren udlignede Los Angeles Kings til 1-1 i kampe i Western Conference-finalen. Vinderen går til finalen om Stanley Cup mod enten New York Rangers eller Montreal Canadiens, hvor danske Lars Eller er en stærk profil.

Chicago Blackhawks havde før aftenens kamp vundet sine syv seneste hjemmekampe i slutspillet, og holdet kom da også foran 1-0 i første periode, og 2-0 tidligt i anden. På det tidspunkt var der intet, som tydede på, at gæsterne fra Los Angeles skulle bryde sejrsstimen.

Men et par vigtige redninger af Los Angeles-keeper Jonathan Toews vendte kampen. Med 1,46 minutter tilbage af anden periode reducerede Los Angeles' Justin Williams til 1-2.

Gæsterne scorede dernæst fem mål i tredje periode til slutresultatet 6-2.

Peter Regin fik 12 minutters istid, han var kun på isen ved Los Angeles' næstsidste scoring.

De to hold mødes næste gang i Los Angeles på lørdag i bedst-af-syv-serien.