'One Direction'-stjerne døde onsdag: Nu deler medie ny uhyggelig afsløring

Emil Martesen

4 timer siden

|

21/10/2024
Nyheder
Foto: Andrea Raffin/Shutterstock
Foto: Andrea Raffin/Shutterstock
Nu deler mediet en ny uhyggelig afsløring.

Dagens topnyheder

Onsdag aften mistede verden en af sine største teenageikoner, da det tidligere medlem af One Direction, Liam Payne, på tragisk vist døde efter et fald fra tredje etage på et hotel i Argentina.

Spekulationerne har sidenhen været mange, mens det også er strømmet ind med et hav af følelsesladet reaktioner på den alt for tidlige død.

Men selvom det indtil videre har været sparsomt med detaljer, så har en ny afsløring nu set dagens lys.

Mange vidste nemlig, at Liam Payne var alene på værelset, da ulykken skete, og flere medier kunne hurtigt afsløre, at argentinske myndigheder havde fundet både stoffer og alkohol på hans værelse.

Torsdag udkom de første officielle udmeldinger fra de lokale myndigheder så.

Her meddelte de, at Liam Paynes død var blevet klassificeret som 'tvivlsom'.

Selvom der ikke er tegn på, at andre personer var involveret i ulykken, tyder meget på, at han kan have været under stærk påvirkning af stoffer.

Fundet af narkotika på hotelværelset styrkede mistanken om, at stoffer spillede en central rolle i det tragiske dødsfald.

En foreløbig obduktion har yderligere sat fokus på, hvad der kan have ledt til Liam Paynes fald.

Ifølge flere kilder, herunder argentinske medier samt TMZ og ABC News, blev der fundet spor af narkotiske stoffer i hans blod.

Kombinationen af kokain, crystal meth, crack, ketamin og ecstasy indikerer på mange måder, at den 31-årige sanger var påvirket, da ulykken fandt sted.