Populær sanger død

Emil Martesen

32 uger siden

|

22/01/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hvil i fred.

Dagens topnyheder

Musikverdenen har mistet en af sine mest farverige stemmer. Marlena Shaw, den legendariske sangerinde kendt for hits som 'California Soul' og 'Woman of the Ghetto', er gået bort i en alder af 81 år.

Nyheden om hendes død blev først delt af hendes datter, MarLa Bradshaw, i en video på Facebook og senere bekræftet overfor Fox News.

Det skriver Fox News.

"Det er med et tungt hjerte, at jeg kan fortælle, at vores elskede mor, et stort ikon og kunstner, Marlena Shaw er gået bort", sagde MarLa Bradshaw i videoen.

Hun tilføjede, at Marlena Shaw sov ind fredag den 19. januar, omgivet af fred. Dødsårsagen er endnu uvis, og familien har valgt ikke at gå i detaljer omkring dette.

Marlena Shaw, der efterlader sig fire børn, var en fremtrædende figur i jazz, blues og soul i 1960'erne. Hendes musikalske arv, især gennem numre som 'California Soul' fra 1969, har haft en varig indflydelse på musikindustrien. Hendes datter udtrykker taknemmelighed over, at familien nåede at fejre Shaws 81-års fødselsdag i september:

"Vi var i fred", siger MarLa Bradshaw, og tilføjer:

"Hun har fred nu, hun er i himlen". Disse ord afspejler en dyb respekt og kærlighed til en mor og en kunstner, hvis liv og værk har berørt mange.

Marlena Shaws bortgang markerer afslutningen på et kapitel i musikhistorien, men hendes sange og den ånd, de blev skabt i, vil fortsat leve videre.

Vi her på redaktionen sender de varmeste tanker til alle de pårørende i den svære tid.