Populær skuespiller død: Blev kun 50 år

Emil Martesen

35 uger siden

|

15/01/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hvil i fred.

Dagens topnyheder

Den kendte skuespiller Alec Musser, bedst kendt for sine roller i 'Desperate Housewives' og 'Drengerøve', er tragisk gået bort i en alder af 50 år.

Alex Musser, der også havde en bemærkelsesværdig tilstedeværelse i den amerikanske tv-serie 'All My Children', blev fundet død i sit hjem i Californien.

Denne sørgelige nyhed blev bekræftet af hans forlovede, Paige Press, og hans onkel, Robert, over for TMZ.

Dødsårsagen er i skrivende stund endnu ikke offentliggjort.

Alec Musser, hvis karriere strakte sig over flere årtier, havde en særlig evne til at fange publikums hjerte med sin karisma og talent.

I 'All My Children' medvirkede han i 43 episoder i perioden mellem 2005 og 2007, hvilket cementerede hans status som en elsket figur i underholdningsindustrien.

Hans rolle i 'Desperate Housewives', hvor han spillede Renees (Vanessa Williams) massør Friedrich, er også værd at bemærke. Et øjeblik, der blev ødelagt af Lee (Kevin Rahm), der fejlagtigt troede, at massøren var homoseksuel.

Og hans dødsfald er bestemt ikke gået ubemærket hen.

En af de mest rørende hyldester kom fra Adam Sandler, som Alex Musser arbejdede sammen med i filmen 'Drengerøve'. På Instagram skrev Sandler følgende:

"Jeg elskede denne fyr. Jeg kan ikke tro, at han er væk. Han var en så vidunderlig, sjov og god mand. Jeg sender tanker til Alec Musser og hans familie, og jeg sender al min kærlighed".

Selvom detaljerne omkring hans død stadig er uklare, står det klart, at Alec Musser vil blive husket for sit bidrag til film og tv. Fra hans tidlige dage i 'All My Children' til hans mindeværdige optrædener i 'Desperate Housewives' og 'Drengerøve', har Musser efterladt et uudsletteligt mærke i hjertet af sine fans og kolleger.

Vi her på redaktionen sender de varmeste tanker til alle de pårørende i den svære tid.