Populær musiker deler rørende opslag: Har fået kræft

Emil Martesen

7 uger siden

|

02/09/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock / OBS: Genrefoto
Den populære musiker har fået kræft.

Dagens topnyheder

Han har spillet sig ind i hjerterne hos mange med hans mange år i det legendariske rockband The Cure.

Men den 68-årige musiker Roger O'Donnell har gemt på en hemmelighed.

I et år kæmpet mod en sjælden og aggressiv form for lymfekræft.

Det valgte musikeren for nylig at dele offentligt via et opslag på X for at skabe opmærksomhed omkring vigtigheden af tidlig diagnosticering af blodkræft.

Roger O'Donnell beskrev i sit opslag, hvordan han i september sidste år blev diagnosticeret med kræften efter at have ignoreret symptomerne i flere måneder:

"I september sidste år blev jeg diagnosticeret med en meget sjælden og aggressiv form for lymfekræft. Jeg havde ignoreret symptomerne i nogle måneder, men gik endelig (til lægen, red.), og efter at være blevet opereret, blev jeg knust af resultatet af biopsien", lyder det fra ham i opslaget.

Trods den barske diagnose har Roger O'Donnell gennemgået et langt behandlingsforløb, der blandt andet har inkluderet immunterapi.

Efter 11 måneders intensiv behandling har han det nu godt, og fremtidsudsigterne ser positive ud:

"Den gale øksemorder bankede på døren, og vi åbnede ikke. Kræft KAN bekæmpes, men hvis man bliver diagnosticeret tidligt nok, har man en meget bedre chance, så alt jeg kan sige er, sørg nu for at BLIVE TESTET, hvis du har selv den mindste følelse af, at du kan have symptomer", skriver han videre.

O'Donnell benyttede også lejligheden til at takke det sundhedspersonale, der har behandlet ham, samt sin familie for støtten gennem denne vanskelige tid.

Du kan se hans opslag herunder: