Efter hjertestop: 'Danser med Drenge'-stjerne død

Emil Martesen

2 uger siden

|

01/09/2024
Nyheder
Foto: Bo KÄllberg/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix
Foto: Bo KÄllberg/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix
Hvil i fred.

Dagens topnyheder

Den danske musikverden er blevet ramt af en tragisk hændelse, da den evigt populære guitarist i 'Danser med Drenge'-bandet, er gået bort i en alder af 59 år.

Den dybt sørgelige nyhed blev bekræftet af Steffen Qwist's nærmeste ven og pårørende, Carsten Bo Jensen til Helsingør Dagblad.

Han fortæller, at Steffen Qwist døde af et hjertestop natten til lørdag på Hillerød Sygehus.

Ifølge Carsten Bo Jensen havde han optrådt med et band lørdagen inden sin død, men blev senere på natten dårlig og måtte søge lægehjælp.

"Han blev indlagt på Hillerød sygehus onsdag, efter at have opsøgt sundhedsvæsenet, fordi han havde problemer med at få luft, da han var ude og spille ‘røvbalde’ i weekenden. Disse problemer var fortsat i denne uge, fortalte han os i onsdags, og han følte sig ret svækket. På sygehuset fik han at vide, at han havde adskillige sygdomme, herunder kræft, og at de ikke kunne gøre noget for ham", lyder det i et Facebook-opslag fra bandet.

"Denne meddelelse satte ham naturligvis ikke i tophumør … men vi kommunikerede alligevel ivrigt på sms i går om, hvorvidt vi skulle udskyde vores efterårskoncerter til Steffen var rask, eller om vi skulle finde en vikar for ham. Og typisk for Steffen ville han naturligvis ikke acceptere en hvilken som helst vikar ..." lyder det videre fra bandet, inden de fortsatte:

"Derfor kom nyheden om hans død chokerende og uventet. Han fik et hjertestop i morges, og forlod os temmelig smertefrit. Det er også det eneste positive, der kan siges om hans dødsfald. Resten er frygteligt …"

Vi her på redaktionen sender de varmeste tanker til alle de pårørende i den svære tid.

Du kan se opslaget fra 'Danser med Drenge'-bandet, herunder: