Politiet efterlyser 15-årig dreng fra Nordjylland: Ikke set siden torsdag

Kamille Isaksen

4 uger siden

|

31/05/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hvis du har set ham, bedes du kontakte politiet med det samme.

Dagens topnyheder

Opdatering:

Den efterlyste dreng er på tragisk vis fundet død. Navn og billede fjernes derfor fra artiklen. Vi, her på redaktionen, sender de varmeste tanker til familien i denne svære tid.

Der er ikke noget værre for en forælder end tanken om, at der er sket noget med ens barn. I skrivende stund sidder drengens’ forældre og holder vejret, mens politiet netop har udsendt en efterlysning.

Nordjyllands Politi har iværksat en omfattende eftersøgning af den 15-årige, som har været savnet siden torsdag eftermiddag. Det er en situation, der vækker stor bekymring i lokalsamfundet omkring Tårs.

Det oplyser Nordjyllands Politi i et opslag på det sociale medie X.

Drengen blev sidst set torsdag eftermiddag, og hans forsvinden blev hurtigt meldt til politiet. Ifølge oplysninger fra Nordjyllands Politi forlod han sit hjem på en sort scooter.

Politiet har offentliggjort en efterlysning på sociale medier, herunder på platformen X, hvor de appellerer til offentligheden om hjælp til at finde drengen.

Myndighederne opfordrer alle, der har oplysninger om drengens opholdssted eller har set ham eller hans scooter, til straks at kontakte politiets vagtcentral på telefonnummer 114. Enhver observation kan være afgørende for eftersøgningen.