Politi efterforsker mistænkeligt dødsfald: Person fundet livløs i vandhul

Kamille Isaksen

4 uger siden

|

19/08/2024
Nyheder
Foto: Presse-fotos.dk
I forbindelse med dødsfaldet har politiet anholdt en 35-årig og 40-årig mand.

Dagens topnyheder

En tragisk hændelse i Aarhus har ført til en omfattende politiefterforskning, efter en 48-årig mand blev fundet livløs i et vandhul nær Skanderborgvej. 

Den afdødes identitet og omstændighederne omkring hans død er endnu ikke fuldstændig klarlagt, men sagen har allerede resulteret i anholdelsen af to personer.

Søndag morgen modtog Østjyllands Politi en alarmerende melding om en livløs person i et vandhul. 

Klokken 10.46 rykkede politiet ud til stedet, hvor de fandt en 48-årig polsk mand uden fast bopæl i Danmark. 

Selvom den afdøde mand ikke umiddelbart viste tegn på vold eller overgreb, fandt politiet omstændighederne omkring hans død så mistænkelige, at de valgte at spærre et større område af for at sikre efterforskningen.

Efter fundet af den afdøde intensiverede politiet deres indsats, hvilket hurtigt førte til anholdelsen af to mænd, henholdsvis 35 og 40 år gamle. 

Sådan skriver Presse-fotos.dk.

Den første anholdelse fandt sted klokken 13.45 samme dag, mens den anden mand blev tilbageholdt senere på eftermiddagen.

Østjyllands Politi har oplyst, at de to mænd formodes at have været til stede i området omkring tidspunktet for den 48-årige mands død, men deres præcise relation til dødsfaldet er endnu ukendt.

(Artiklen fortsætter under billedet)

En person er blevet ført væk i DNA-dragt Foto: Presse-fotos.dk

På nuværende tidspunkt er det fortsat uvist, om de to anholdte vil blive fremstillet i grundlovsforhør, da politiet stadig er i gang med at klarlægge deres forbindelse til hændelsen. 

En obduktion af den afdøde er planlagt, og politiet afventer resultaterne for at få fastlagt den præcise dødsårsag, som forhåbentlig kan kaste mere lys over sagen.

Den afdøde, der var uden fast bopæl i Danmark, men polsk statsborger, menes at have opholdt sig ved vandhullet sammen med flere andre personer kort før sin død.

Politiet arbejder derfor intenst på at få afdækket alle omstændigheder og motivet bag det mistænkelige dødsfald.

Efterforskningen er i fuld gang, og politiet opfordrer offentligheden til at komme frem med oplysninger, der kan hjælpe med at opklare sagen.

Foto: Presse-fotos.dk