På denne arbejdsplads smider de sig alle på gulvet hver dag klokken 09.00: Her er den utrolige effekt

Emil Martesen

22 timer siden

|

08/10/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
På denne arbejdsplads smider de sig alle på gulvet hver morgen.

Dagens topnyheder

Hver morgen klokken 09.00 bliver arbejdsdagen hos Arealudviklingsselskabet Sygehusgrunden i Holstebro afbrudt.

Men selvom det i manges ører lyder som en dårlig ting, så er det faktisk til fordel for noget ganske sundt - nærmere bestemt en fælles aktivitet i form af en plankeøvelse.

Idéen opstod for blot tre uger siden, da en af medarbejderne foreslog at starte dagen med lidt motion, og nu er det blevet en fast tradition for en lille gruppe kollegaer, der dagligt deltager.

Det skriver TV Midtvest.

Pernille Nakskov Petersen, der til dagligt er projektleder for digital marketing, er en af dem, der får pulsen op fra morgenstunden:

"Det lyder måske åndssvagt, men det er faktisk sjovt og hyggeligt lige at få pulsen op fra morgenstunden", fortæller hun til TV MIDTVEST.

For hende og flere af de andre på kontoret har øvelsen allerede vist sig at have positive effekter.

For mange af medarbejderne, der tilbringer størstedelen af arbejdsdagen foran en computerskærm, fungerer den korte træning som et kærkomment afbræk. Øvelsen varer kun to minutter, men det er nok til at få sved på panden og skabe et energiboost, der varer resten af dagen.

Nogle holder planken uden afbrydelser, mens andre, som Pernille Nakskov Petersen, tager små pauser undervejs. Uanset hvad er det vigtigste for deltagerne at være med på egne præmisser:

"Det er fedt at kunne hjælpe hinanden i gang og lægge mærke til, når de andre bliver bedre. Vi motiverer hinanden, og det skaber et stærkere kollegialt sammenhold", fortæller hun videre.

Initiativet fortsætter i bedste velgående i morgen klokken 09:00, når alarmen endnu engang ringer.