Nu er det sidste chance: Mindre end 48 timer tilbage af 'halv pris'-tilbud på Lurpak

Emil Martesen

1 dag siden

|

18/09/2024
Nyheder
Foto: Privat
Foto: Privat
Nu er det sidste chance.

Dagens topnyheder

Lurpak er i den grad noget, som kan fange danskernes opmærksomhed.

Den velkendte og lækre smag har nemlig gjort Lurpak til en fast bestanddel af mange morgenborde, men dog kan prisen på det få flere til at fravælge det til fordel for billigere alternativer.

Heldigvis kan det indimellem fås på tilbud, så man ikke går bankerot, når køleskabet skal fyldes - og fra i morgen kan du få en pakke Lurpak til meget billige penge, hvis du kigger forbi din nærmeste Spar-butik.

Først og fremmest er det måske godt at få klarlagt, hvad et godt tilbud på Lurpak egentlig er.

Når vi er tæt på en højtid som jul eller påske, plejer de danske dagligvarebutikker at banken prisen helt i bund på det populære smør.

I 'højsæsonen' er det ikke unormalt, at man kan finde Lurpak til kun fem kroner per pakke. Dog forholder det sig ikke helt sådan, når hverdagen går sin gang.

Normalvis koster en pakke Lurpak omkring 28 kroner, men ofte er der en kæde eller to, der har det populære smør på tilbud.

I øjeblikket kører Netto eksempelvis et tilbud på 18 kroner, som gælder i samtlige af kædens butikker, og det er et mere normalt tilbud på denne tid af året.

Dog lancerer Spar-kæden nu det populære smør til en 'CRAZZYY' fødselsdagspris, som ingen andre kan konkurrere med.

Spars vilde tilbud

Ifølge hjemmesiden Tilbudsugen.dk har Spar et Lurpak-tilbud, som du ikke vil gå glip af.

Tilbuddet gælder fra den 14. til den 20. september, hvorfor du skal være hurtig, hvis du vil have fingrene i det hvide guld, mens det ikke koster en bondegård.

Der er dog et lille men.

Hver enkelt kunde kan nemlig 'kun' købe fire pakker om dagen til tilbudsprisen, men der står ikke noget om, hvorvidt man må besøge butikken flere dage i træk.

Foto: Tilbudsugen.dk