Jakob Ellemann-Jensen taler ud: Jeg blev hentet med blå blink

Mathias Busekist

63 uger siden

|

01/08/2023
Nyheder
Foto: Pressefoto
Foto: Pressefoto
Det er første gang, Jakob Ellemann-Jensen fortæller, hvor alvorligt hans stressudløste ildebefindende var.

Dagens topnyheder

Sådan kommer det fra V-formand, vicestatsministers samt forsvarsminister Jakob Ellemann-Jensen, som for første gang fortæller, hvor alvorligt hans stressudløste ildebefindende var. 

Det fortæller han i et interview med DR tirsdag aften ifølge B.T.

Ellemann var som bekendt i Statsministeriet, da han blev ramt af et ildebefindende. Et ildebefindende, der var så slemt, at han måtte hentes med blå blink.

Det var så slemt, at man troede, at der var tale om en blodprop i hjernen eller en mulig hjertesygdom. Heldigvis, efter at være blevet undersøgt på Rigshospitalet, kunne man bekræfte, at der ikke var tegn på fysisk sygdom.

Han var dog alligevel overbevist om, at han ville være klar til at vende tilbage til arbejdet, efter at være blevet udskrevet. Men kort efter blev han sygemeldt med stress.

Nu, efter seks måneder, er han vendt tilbage. Men faktisk var det slet ikke sikkert, at han overhovedet ville vende tilbage.

Mens Ellemann har været fraværende, har han overvejet, om han skulle fortsætte som formand for Venstre. Og om det ville være det bedste for Venstre, siger han.

Til DR siger han, at han er Venstres formand, så længe Venstres medlemmer vil have ham, og mens han sidder på pinden, vil han føre den politik, han mener, Venstre skal stå for.

Mandag skrev han på Facebook, at han også havde overvejet, om han i det hele taget skulle retur til det politiske.

Men han er altså også stadig statsministerkandidat for Venstre, forsikrer han over for TV 2 og DR. Og han tror også, at han en dag får posten.