Her får du ugens billigste Lurpak: Billigere end alle konkurrenter

Kasper Rud

3 uger siden

|

22/08/2024
Nyheder
Foto: Privat
Foto: Privat
Tilbuddet starter lørdag d. 24. august.

Dagens topnyheder

Lurpak smører en af favoritterne i danske hjem, når det kommer til smør eller smørbar. Om det er til bagning eller til at tilføje sit brød - så kan Lurpak det hele.

Med sin danske oprindelse har Lurpak etableret sig som et synonym for kvalitetssmør, der løfter alt fra simple morgenbrød til avancerede kulinariske kreationer. Dets silkebløde konsistens og fine smørsmag gør det til et uundværligt produkt i køkkenet, elsket af både amatørkokke og professionelle.

Lurpak er ikke bare smør – det er en oplevelse af ren smagsforkælelse, og mange danskere vil kunne beskrive det som "det hvide guld". Og i kommende uge bliver der mulighed for at slå til på et godt tilbud.

I juleperioden er Lurpak med til at udkonkurrere alle ved at sætte prisen ned til langt under 10 kr. pr. pakke enten smør eller smørbar. Nogle steder var det nede i 5 kr. pr. pakke i julen 2023.

Lurpak kommer ikke helt ned i det prisniveau i kommende uge, men 'Min Købmand' har alligevel valgt at sænke prisen på smør-favoritten.

Lurpak er steget til en normalpris på 27,95,- pr. pakke i de danske dagligvarebutikker.

Fra weekendens nye avis og så en uge frem, der kører Min Købmand med et tilbud på 12,- pr. pakke Lurpak smør eller smørbar. Min Købmand har dog valgt, at det er et tilbud med begrænsning, så alle kunder i butikken forhåbentligt kan få noget af "det hvide guld" med hjem til køleskabet og fryseren. Som kunde må man nemlig købe maksimalt 4 stk. pr, dag til tilbudsprisen på 12 kr. Den femte smør vil altså stige til normalprisen på 27,95 kr.

Derfor er det med at sætte kursen mod Min Købmand fra på lørdag for at få udbytte af det gode tilbud på Lurpak.

Foto: Etilbudsavis