Godt nyt til elbilsejere: Den 11. oktober kan de lade bilen op helt gratis

Kamille Isaksen

2 timer siden

|

03/10/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Sæt kryds i kalenderen.

Dagens topnyheder

Man kan vidst roligt sige, at danskerne for alvor har omfavnet elbilerne.

I dag er over halvdelen af alle nye biler på vejene eldrevne, og antallet af fuldt elektriske køretøjer nærmer sig snart 300.000.

Mulighederne for opladning er også i rivende udvikling. Stadig flere ladeparker dukker op landet over, hvilket gør det nemmere for bilister at få opladt bilen, mens de er på farten.

Snart åbner endnu en ny ladepark, og det bliver markeret med gratis opladning som en særlig fejring.

I starten af 2024 vandt E.ON Drive Infrastructure Denmark en del af udbuddet fra Vejdirektoratet på Lillebælt Syd & Nord, og nu er alle ladepunkterne klar på begge sider af den fynske motorvej.

Det fortæller de i en pressemeddelelse, hvor de inviterer til åbningsfest.

Festen finder sted fredag d. 11. oktober fra 13-17 med gratis strøm til alle el-bilister og deres kære, gratis kaffe og varm kakao, samt et ønske om en god efterårsferie.

"Med åbningen af ladeparken ved Lillebælt Syd, hvor vi har 16 ladeudtag klar plus en drive through løsning, samt ladepark Lillebælt Nord 14, hvor vi har ladeudtag klar, er der nu sat strøm til Fyn. De to nye ladeparker gør, at vi nu kan tilbyde lynladning ved de danske motorvej helt fra Hirtshals til København og til den tyske grænse." siger Morten Hersoug, Administrende Direktør i selskabet E.ON Drive Infrastructure Denmark, der er en del af et pan-europædiske selskab, der står for opsætning og drift af ladestandere i 10 europædiske lande.

"Vi glæder os til at se så mange som muligt på begge sider af motorvejen, og sende el-bilisterne samt deres kære godt ladt op på efterårsferie." fortsætter Morten Hersoug.

Du kan finde meget mere om de to officelle åbninger på E.ON Drive Infrastructure Denmarks LinkedIn og Facebook sider.