Glædeligt nyt til disse danskere: Penge på vej i helt særlig loyalitetsbonus

Emil Martesen

35 uger siden

|

15/01/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nu er der glædeligt nyt til disse danskere.

Dagens topnyheder

Det er ingens næse gået forbi, at et hav af danskere i øjeblikket kæmper med at få enderne til at hænge sammen.

Og derfor falder netop denne nyhed på et tørt sted for de danskere, der er kunder hos pensionsselskabet 'AP Pension'.

I kølvandet på et imponerende 2023, hvor selskabet oplevede markante økonomiske fremskridt, har AP Pension løftet sløret for, at de vil distribuere en generøs sum på 280 millioner kroner tilbage til sine kunder.

Denne gestus er en del af deres AP Loyalitetsbonus-program, som er en direkte fordel for dem, der har valgt at investere deres pensionsmidler hos selskabet.

Det skriver Ekstra Bladet.

Bo Normann Rasmussen, den administrerende direktør i AP Pension, lægger heller ikke skjul på, at det er et naturligt træk, at de giver en del af overskuddet tilbage til kundernes opsparing:

"Vi er ejet af kunderne, så det er naturligt og fair, at vi har en bonusmodel, hvor vi giver en del af overskuddet tilbage til kundernes opsparinger".

Loyalitetsbonussen, som vil blive tildelt i februar 2024, beregnes som 0,20 procent af den enkelte kundes opsparing pr. 31. december 2023.

For at sætte det i perspektiv: for hver million kroner en kunde har sparet op, vil de modtage 2000 kroner i loyalitetsbonus. Dette system sikrer, at bonusfordelingen er retfærdig og proportionel med kundens investering i selskabet.

Siden indførelsen af loyalitetsbonusmodellen i 2017 har AP Pensions kunder nydt godt af cirka 1,5 milliarder kroner i bonusser over de seneste syv år.

En gennemsnitskunde med en pensionsopsparing på en million kroner har således modtaget over 16.000 kroner i loyalitetsbonus i alt. Disse tal illustrerer ikke kun AP Pensions økonomiske succes, men også deres vedvarende forpligtelse til at dele denne succes med deres kunder.