Er du blandt? MobilePay-brugeres transaktioner 'hang' fast

Emil Martesen

2 dage siden

|

13/10/2024
Nyheder
Foto: Privat
Foto: Privat
Er du blandt?

Dagens topnyheder

Det er bestemt ikke gået stille for sig for tiden hos betalingstjenesten MobilePay.

Lørdag var ingen undtagelse, da mange brugere oplevede betydelige forsinkelser i deres MobilePay-transaktioner.

Normalt sker overførsler via den populære betalingsapp øjeblikkeligt, men på grund af problemer i systemet hang flere betalinger fast og blev ikke gennemført med det samme.

Det skabte frustration og bekymring blandt brugerne, der undrede sig over, hvor deres penge blev af.

Det skriver B.T.

"Vi arbejder på at få pengene frem hurtigst muligt og senest næste bankdag. Vi beklager ulejligheden", oplyste MobilePay på deres driftstatusside under hændelsen.

Trods ulejligheden forsikrede MobilePay, at der ikke var grund til bekymring. Alle forsinkede overførsler ville blive gennemført, selvom det tog længere tid end normalt. Selskabet kunne dog ikke oplyse det præcise antal brugere, der var berørt af problemet.

Hvis du var en af dem, der oplevede problemer i går, er der dog ingen grund til panik. I dag er situationen nemlig tilbage til normalen.

MobilePay har løst de tekniske problemer, og tjenesten fungerer som den plejer.

Hvis du oplevede forsinkelser i dine overførsler i går, bør pengene nu være nået frem til modtageren. Skulle der mod forventning stadig være problemer, kan du kontakte MobilePay via deres officielle kanaler.

Da tjenesten er tilbage i vanlig form er der ingen grund til at være bekymret, hvis du skal sende eller modtage penge i dag.