MobilePay med store ændringer: Lancerer helt ny funktion

Emil Martesen

9 timer siden

|

11/10/2024
Nyheder
Foto: Privat
MobilePay lancerer en helt ny funktion.

Dagens topnyheder

Det er bestemt ikke gået stille for sig hos betalingstjenesten MobilePay.

Gennem den seneste periode har de implementeret et hav af nye funktioner.

Men det stopper ikke her.

For at lette arbejdet for fundraisere, der mangler oplysninger om deres donorer har MobilePay fra torsdag den 10. oktober tilføjet endnu en ny funktion.

Her kan medlemmer af ISOBRO mod et mindre gebyr få adgang til en fundraisingrapport, der indeholder donorens fulde navn og telefonnummer.

Det skriver ISOBRO.dk.

Det giver organisationer bedre mulighed for at identificere, om en donor er ny eller allerede kendt, og det gør administrationen af donationer langt mere effektiv.

Det forklarede Haavard Melby, MobilePays produktchef, under et webinar, hvor de nye funktioner blev præsenteret.

På webinaret blev det dog hurtigt tydeligt, at mange deltagere havde et ønske om en endnu mere automatiseret løsning.

Flere stillede spørgsmål omkring muligheden for en API-løsning, der kunne integreres direkte med CRM-systemer, hvilket ville gøre administrationen af donationer endnu nemmere.

Produktchefen bekræftede, at MobilePay er opmærksomme på behovet og overvejer API-løsninger som en del af deres fremtidige udvikling i samarbejde med ISOBRO.

Ud over fundraisingrapporten, blev der også introduceret en ny funktion, der giver ISOBRO-medlemmer mulighed for at gøre deres organisationer mere synlige i MobilePay-appen.

Organisationerne kan nu tilføje logo og navn, og det gør det nemmere for donorer at finde dem, når de søger efter en bestemt organisation.