England tester reserverne mod Ecuador

admin

10 år siden

|

03/06/2014

Dagens topnyheder

Hvis Italiens, Uruguays ellers Costa Ricas landstræner har planer om at aflure hemmeligheder, når VM-modstanderen England tester formen onsdag aften, kommer de formentlig til at spilde tiden.

Den engelske landstræner, Roy Hodgson, vil nemlig sende sin andenkæde på banen, når hans mandskab møder Ecuador i Miami, hvor publikum ikke kommer til at se mange spillere fra Hodgsons bedste mandskab.

Det betyder, at de spillere, der var henvist til bænken i sidste fredags 3-0-sejr over Peru, får chancen fra start i englændernes næstsidste VM-test.

- Vores plan onsdag er at starte med de folk, der ikke startede i fredags. Vi har to kampe tilbage. Onsdag vil være en mulighed for mig til at se de andre, og så har alle været i kamp inden den sidste kamp på lørdag, forklarer Hodgson ifølge nyhedsbureauet AFP.

Det betyder, at talentfulde Raheem Sterling fra Liverpool er med fra første fløjt onsdag aften. Folk som Ross Barkley, James Milner, Luke Shaw og Jack Wilshere vil efter alt at dømme også få mulighed for at imponere landstræneren.

I målet vil Ben Foster afløse stamkeeperen Joe Hart.

Da englænderne besejrede Peru på Wembley var det med alle truppens største navne i aktion, og der er efter alt at dømme ikke mange åbne pladser til startopstillingen, når holdet indleder VM mod Italien 15. juni.

Englands sidste opvarmningskamp før VM spilles på lørdag mod Honduras.

/ritzau/