Efter uhyggelig episode er den gal igen for 19-årig: "Blev han ramt, ville han være død"

Emil Martesen

39 uger siden

|

08/12/2023
Nyheder
Foto: Presse-fotos.dk.
Foto: Presse-fotos.dk.
Efter uhyggelig episode er den gal igen.

Dagens topnyheder

Torsdag eftermiddag vendte en ung mand hjem fra skole og opdagede til sin store overraskelse, at en af hans ruder var smadret, og en stor betonblok lå på stuegulvet.

Det skriver Presse-fotos.dk.

Hans bonusmor lægger heller ikke skjul på, at han stadig er i chok:

"Han kommer hjem fra skole og ser, at der ligger en kæmpe sten på gulvet og ruderne er smadret. Det er en kæmpe betonblok og han er i chok over, hvor heldigt det er, at han ikke var hjemme på tidspunktet".

Men alligevel er der god grund til at ånde lettet lidt op.

Denne hændelse kunne nemlig have haft fatale konsekvenser, hvis drengen havde siddet på den anden side af ruden.

Efter at have fundet stenen, kontaktede den unge mand straks sin far og derefter Fyns Politi.

Politiet betragtede hændelsen som hærværk, men ifølge bonusmoren kunne det have været et forsøg på drab, givet stenens størrelse:

"Politiet ved i teorien ikke, om gerningsmændene ville ramme min bonussøn, eller om de blot ville skræmme ham", siger hun videre.

Og familien er frustreret over politiets håndtering af sagen. Ifølge bonusmoren tog politiet ikke fingeraftryk på stenen og gjorde ikke meget for at efterforske sagen.

Men det stopper ikke her.

Dette er ikke første gang, den unge mands hjem har været mål for hærværk. For nogle uger siden blev der affyret kanonslag ved hans adresse, og heller ikke her blev der anholdt nogen. Familien er nu bekymret for, hvad det næste bliver, og håber, at eventuelle vidner vil kontakte politiet, så hærværket kan stoppe.

Denne hændelse kaster lys over de udfordringer, som almindelige borgere står overfor, når deres hjem bliver mål for potentielt farlige handlinger, og den efterfølgende frustration over manglende politiindsats.