DBU fyrer manager

Kasper Rud

12 uger siden

|

08/07/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Efter skuffende resultater ved sommerens EM i Tyskland er der truffet afgørende beslutninger hos DBU.

Dagens topnyheder

Igen i år var der den helt store opbakning til DBU og landsholdet mod sommerens EM-slutrunde i Tyskland. Danmark var klædt i rødt og hvidt, og Tyskland var ligeledes klædt i danske farver.

Troen på succes var stor. 60.000 danskere var taget til Tyskland for at bakke holdet op over de fire kampe.

Det skriver bold.dk.

Til hver slutrunde stiger pulsen i Danmark og opbakningen ligeledes. På Instagram er DBU over slutrunden steget med 40.000 følgere.

Det var dog ikke nok for SoMe-manager Jakob Storebjerg Lerche-Jørgensen, der efter tre uger i Tyskland og en måneds intensivt arbejde kom direkte hjem til en samtale på chefens kontor og en fyrreseddel.

På sin LinkedIn-profil skriver han:

"Det er enormt svært at beskrive, hvor glad og stolt jeg har været over mit job i DBU. Derfor gør det ekstremt ondt, at jeg grundet interne samarbejdsvanskeligheder på kontoret, blev opsagt efter under 100 timer på dansk grund. Jeg er bestemt ikke enig i hverken beslutningen eller begrundelsen. Jeg tillader mig at være ked af det, skuffet og forvirret og giver mig tid til at puste ud og samle mig selv op."

Jakob Storebjerg Lerche-Jørgensen har udover SoMe stået ansvarlig for at profilere landsholdet på alle sociale medier.

Landsholdet fik 75 mio. eksponeringer på de sociale medier under deres periode ved EM-slutrunden.

DBU har kortfattet udtalt følgende om fyringen: "Vi udtaler os ikke om personalesager i respekt for dem, det omhandler."