Bandet bekræfter: Populær musiker død

Emil Martesen

39 uger siden

|

16/12/2023
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hvil i fred.

Dagens topnyheder

I en tid, hvor rockmusikken stadig genlyder i hjertet af dens mange fans, har vi mistet en af de tidlige pionerer, Colin Burgess, den oprindelige trommeslager for det legendariske australske rockband AC/DC.

Det bekræfter bandet på Instagram.

Colin Burgess, der gik bort i en alder af 77 år, efterlod et uudsletteligt mærke i rockens historie, selvom hans tid med bandet var kortvarig.

Burgess' karriere med AC/DC begyndte i bandets spæde dage, hvor han sammen med brødrene Angus og Malcolm Young, Dave Evans og Larry Van Kriedt lagde grundstenen til det, der skulle blive en af rockhistoriens mest ikoniske grupper.

Hans bidrag til bandet var dog kort, idet han blev fyret efter anklager om at have optrådt beruset på scenen.

Colin Burgess hævdede dog, at nogen havde puttet noget i hans drink, men denne forklaring reddede ikke hans plads i bandet.

Efter sin tid med AC/DC fortsatte Colin Burgess sin musikalske rejse, spillede med en række mindre kendte bands og samarbejdede med forskellige musikere. Hans passion for musik forblev uforandret, selv efter at have forladt rampelyset hos AC/DC.

AC/DC selv har udtrykt deres sorg over Burgess' bortgang på sociale medier, hvor de mindes ham som deres første trommeslager og en respekteret musiker. De delte 'glade minder' og ønskede ham 'rock in peace'.

Et opslag du kan se herunder: