Kathrine forsvundet på 10. døgn: Nu har politiet fået færten af noget

Emil Martesen

40 uger siden

|

15/12/2023
Nyheder
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
Nu har politiet fået færten af noget.

Dagens topnyheder

Midt- og Vestjyllands Politi fortsætter en intens eftersøgning efter 41-årige Kathrine, der har været savnet siden 5. december.

En ny fase i søgningen blev indledt torsdag, hvor specialtrænede vandsøgningshunde blev sat ind for at undersøge området nær, hvor kvindens bil blev opdaget på Fuglsangvej i Bryrup.

Sådan skriver SE og HØR.

Efterforskningsleder Peter Justesen fra Midt- og Vestjyllands Politi giver indsigt i eftersøgningen:

"Hundene fik fært af noget, da de søgte i Igelsø. Det gjorde de uafhængigt af hinanden, så ét eller andet har de fundet. Vi ved ikke endnu, hvad det er, men vi sætter dykkere fra Forsvaret i vandet for at lede", siger han.

"Vi oplevede desværre i går, at der kom en del interesserede borgere forbi, som vi gerne vil være fri for. Derfor kommer jeg her med en venlig opfordring om at holde sig væk og give beredskabet arbejdsro, for vi leder efter en nål i en høstak", lyder det fra efterforskningslederen.

Kathrines forsvinden blev meldt af hendes familie, efter hun forlod sit hjem tidligt om morgenen den 5. december for at besøge sine forældre, men aldrig vendte tilbage.

Eftersøgningen har siden da været koncentreret omkring Vellingvej og Fuglsangvej, og nu også Igelsø, hvor hundene opsnappede spor.

Midt- og Vestjyllands Politi, understøttet af Forsvarets dykkere og specialtrænede hunde, fortsætter deres utrættelige arbejde for at opklare mysteriet om Kathrines forsvinden, med et håb om at bringe klarhed og afslutning for familien.