Efter ét billede vækkede undren: Nu er kronprins Frederik og kronprinsesse Mary genforenet

Emil Martesen

39 uger siden

|

15/12/2023
Nyheder
Foto: Royalportraits Europe/Ritzau Scanpix
Foto: Royalportraits Europe/Ritzau Scanpix
Nu er kronprinsparret genforenet.

Dagens topnyheder

Da den 10. låge skulle åbnes blev følgere af Kongehusets sociale medier blæst bagover.

De lagde nemlig ikke skjul på deres undren og bekymring, da kronprinsen tænde det andet lys i adventskransen - alene. Dette enkle billede har dog vakt undren og spekulationer, især i lyset af Kronprinsens nylige tur til Madrid og mødet med Genoveva Casanova.

Kongehuset har valgt ikke at kommentere sagen, hvilket har efterladt offentligheden og eksperter i tvivl om den kongelige families nuværende dynamik.

Men nu er der nyt.

I det fjerne New Zealand, langt fra de danske kyster, har kronprinsesse Mary og kronprins Frederik fundet et pusterum fra deres royale forpligtelser.

Det løfter Daily Mail sløret for.

De lægger ikke skjul på, at det royale par genforenet på Sydøen i Queenstown, hvor de sammen med i hvert fald tre af deres børn nyder en velfortjent familieferie. Denne genforening kommer i kølvandet på en periode, hvor Mary har været i Australien siden 6. december, og Frederik har deltaget i COP28 i Dubai.

Marys rejse til Australien har været bemærkelsesværdig nedtonet denne gang. Hun har undgået paparazzier og offentlige arrangementer, hvilket står i stor kontrast til hendes tidligere besøg.

Hendes ankomst til Queenstown var afdæmpet, men et stort smil kunne anes bag de velvoksne solbriller. På den anden side, ankom Frederik i godt humør fra Emiraterne, hvor han havde deltaget i klimatopmødet. Billeder fra lufthavnen viser en afslappet kronprins med armene hævet i en sejrsagtig gestus.

Denne ferie er ikke kun en pause fra de royale pligter, men også en tid for familien til at være sammen. 51-årige Mary ankom med de 12-årige tvillinger Josephine og Vincent fra Tasmanien, mens Frederik ankom sammen med 16-årige prinsesse Isabella. Prins Christian er endnu ikke blevet spottet i Queenstown.

Planen er, at familien skal vende tilbage til Danmark før juleaften for at fejre højtiden på Marselisborg Slot sammen med dronning Margrethe, prins Joachim, prinsesse Marie.