'Badehotellet'-stjerne ramt af sygdom 20 år for tidligt: Nu har han været en tur under kniven

Kamille Isaksen

1 uge siden

|

28/06/2024
Nyheder
Foto: Mike Kollöffel/TV 2
Foto: Mike Kollöffel/TV 2
Nu er der nyt.

Dagens topnyheder

Der var mange fans af den populære TV-serie 'Badehotellet', som glædede sig over Simon Stenspils comeback i den seneste sæson. 

Hans genoptræden på skærmen var en glædelig overraskelse, men skuespillerens liv uden for rampelyset har også budt på betydelige begivenheder og udfordringer.

For blot to måneder siden blev Simon Stenspil far for anden gang, sammen med sin partner Anna Stokholm. Denne lykkelige begivenhed markerer en vigtig milepæl i skuespillerens personlige liv, hvor familiens lykke er i højsædet.

Ramt af sygdom 20 år for tidligt

Midt i glæden har Simon Stenspil dog også måttet håndtere en uventet helbredsmæssig udfordring. 

Den 40-årige skuespiller er blevet diagnosticeret med grå stær, en øjensygdom, der normalt rammer ældre mennesker. På Instagram delte han sine tanker omkring diagnosen: "Egentlig er det meget normalt tror jeg! Men lægen sagde: ‘Det er kommet ca. 20 år for tidligt’ og hvorfor gør det det??”.

Lægen bemærkede med et glimt i øjet, at Simon Stenspils grå stær var "flot", fordi dens omfang var så betydeligt, at maskinen ikke kunne måle den korrekt. Simon Stenspil tog kommentaren med humor, hvilket viser hans evne til at håndtere situationen med let sind.

Du kan se hans Instagram opslag nedenfor:

Artiklen fortsætter under billedet.

Nu er der nyt

Det er under et døgn siden, at Simon Stenspil blev opereret for grå stær. 

Alligevel deltog han i premieren på årets Cirkus Summarum sammen med hele familien. 

I en opdatering på Instagram fortæller han følgende i story: “Tak Til Grå Stær og Farvel”. Efterfølgende fortæller han humoristisk i en video, at operationen kun tog 10 minutter, og at han måske kunne se nu. 

Da familien er kommet på plads inde til premieren på årets Cirkus Summarum, kunne Simon Stenspil fortælle, at han har fået “go” fra overlægen til at tage afsted, og at han for første gang i rigtig lang tid, næsten kan se, hvad de laver oppe på scenen. 

Vi, her på redaktionen, ønsker Simon Stenspil god bedring med synet.