Alvorlig brand i Legoland: Flere bygninger brændt ned

Kamille Isaksen

5 uger siden

|

29/05/2024
Nyheder
Foto: Google Street View
Foto: Google Street View
Da de ansatte mødte ind onsdag morgen, var det til et noget chokerende syn.

Dagens topnyheder

Det var nogle chokerede medarbejdere, som mødte ind på arbejde onsdag morgen. 

Da medarbejderne ankom til Legoland, ventede der dem nemlig et uventet og ikke mindst et chokerende syn. En brand havde hærget et større område af Miniland natten til onsdag, og selvom brandvæsenet hurtigt fik kontrol over flammerne, var skaderne betydelige.

Det skriver JydskeVestkysten

Branden opstod omkring klokken fire om morgenen og blev anmeldt af en forbipasserende, der havde set røg stige op fra parken. Selvom branden hurtigt blev slukket, nåede flammerne at ødelægge flere bygninger fuldstændig.

"Det er en trist dag. Vores folk herude lægger deres hjerte i arbejdet, og Miniland har en speciel plads for de fleste og betyder noget for dem, der har bygget og passet bygningerne i årene," siger Kasper Tangsig, pressechef i Legoland.

Efter branden har Legoland nøje gennemgået videoovervågningen fra natten. Her kan de se, at ilden opstår i en bil eller lastbil. De er derfor rimelig sikre på, at der er tale om en kortslutning.

De elektriske køretøjer i Miniland oplades både om natten og i løbet af dagen, når de holder ved ladestationer. På grund af branden vil alle el-installationer i området nu blive gennemgået for at forhindre lignende hændelser. 

I de kommende dage vil arbejdet fokusere på oprydning og rengøring af det ramte område.