Her sælger de en fastelavnsbolle til hele 345 kroner: "Vi har ikke prissat fastelavnsbollen for at hype den"

Kamille Isaksen

1 dag siden

|

19/02/2025
Indland
Genrefoto: Wikimedia Commons / RhinoMind
Genrefoto: Wikimedia Commons / RhinoMind
Kan det virkelig passe?

LIGE NU LÆSER ANDRE OGSÅ

Foråret nærmer sig, og det betyder, at fastelavnsbollesæsonen officielt er skudt i gang i Danmark.

Rundt omkring i byen dukker de søde delikatesser op i bagerier og caféer, og det er ingen hemmelighed, at priserne kan variere markant.

Men hvor meget er for meget at betale for en fastelavnsbolle?

I hjertet af København har luksushotellet d'Angleterre sat barren – og prisen – højere end nogensinde før.

Den eksklusive fastelavnsbolle er ikke en hvilken som helst kage.

Ifølge Maison d'Angleterre består den af en croissantbund fyldt med mandelremonce, vaniljecreme, mascarponeflødeskum og karamelliserede mandler.

Kronen på værket er en kerne af saltkaramel, toppet med 23-karat bladguld og Rossini Gold Selection-kaviar.

Bageriet tilbyder fastelavnsbollen til intet mindre end 345 kroner.

Det er dog værd at bemærke, at de 345 kroner per fastelavnsbolle kun gælder, hvis den nydes hos Maison d'Angleterre. Hvis man derimod vælger at bestille den i Michelin-restauranten Marchal, som også ligger på Hotel d'Angleterre, stiger prisen til 410 kroner.

Bageriet fremhæver, at målet ikke er at skabe hype, men at tilbyde en luksuriøs smagsoplevelse.

"Vi har ikke prissat fastelavnsbollen for at hype den. Man betaler for kreativiteten, håndværket og råvarerne," forklarer Gizem Oteyaka, der er manager hos Maison d'Angleterre, til KøbenhavnLiv.

Danskerne kan ikke tro det

Nyheden om den gyldne fastelavnsbolle har skabt heftig debat online.

Flere brugere på Instagram har reageret med vantro og skepsis, og det er tydeligt at se, at fastelavnsbollen deler vandene.

Selvom det for nogle er svært at tro på, så er prisen helt reel.

Du kan se den eftertragtede fastelavnsbolle herunder: