Thomas var helt sikker på engelsk EM-sejr: Den tatovering fortryder han nok i dag

Mathias Madsen

7 uger siden

|

17/07/2024
Viralt
En engelsk fodboldfan fik inden EM-finalen søndag en tatovering, som han nok skulle have ventet med.

EM i herrefodbold 2024 er ovre. Søndag spillede Spanien som bekendt mod England i finalen, og det hele endte efter mere end halvanden times intens fodbold med en sejr til Spanien, som dermed kan kalde sig for europamestre.

England blev tidligt pressede, da Spanien havde klart mest boldbesiddelse i hele 1. halvleg, og få minutter inde i 2. halvleg kunne spanierne så dufte sejren, da Nico Williams scorede til 1-0.

Englænderne gav dog ikke op, og Cole Palmer formåede at score til 1-1 i 73. minut. Det gav et lettelsens suk på stadion, hvor de mange engelske fans pludselig troede på engelsk sejr igen.

Sådan skulle det dog ikke være, og spanske Mikel Oyarzabal afgjorde det med sit 2-1 mål i 86. minut, og efter mere end halvandens times intens fodbold måtte de engelske fans bedrøvede erkende, at de for anden gang i streg havde tabt en EM-finale.

England fik nemlig også en skuffende andenplads under EM i 2021, hvor de mødte Italien i finalen, og netop fordi det var anden gang i træk, at England var i finalen, var der mange engelske fans, som var helt sikre på engelsk sejr.

Én af dem var så sikker, at han lovede at barberede sig skaldet og barbere sit skæg og øjenbryn af, hvis England ikke vandt. Hvis du vil se, hvordan det gik, skal du trykke på artikel-linket længere oppe i artiklen.

En anden, som var fuldstændig overbevist om, at England ville vinde, var 29-årige Dan Thomas fra den engelske by Swindon.

Thomas var ikke ét sekund i tvivl om, at England ville spille 1-1 mod Spanien og til sidst ende med at vinde 2-1 i den forlængede spilletid, og selvom han gættede resultatet rigtigt, så var det som bekendt med forkert fortegn.

Det ekstra ærgerlige er, at Thomas var SÅ sikker, at han valgte at få en tatovering INDEN kampen, som han nok fortryder den dag i dag.

Tatoveringen forestiller nemlig EM-trofæet med teksten: "ENGLAND EURO 2024 - WINNERS."

Thomas aftalte oven i købet med tatovøren, som lavede tatoveringen, at han ikke måtte få tatoveringen dækket i mindst ét år, hvis England ikke vandt.

Om Thomas har planer om at dække tatoveringen til, når det år er gået, melder historien intet om, men man kan da håbe for ham, at England vinder EM i 2028 - så skal der kun rettes ét tal.