Han lovede at barbere ALT af, hvis England tabte: Nu går videoen viralt

Mathias Madsen

13 uger siden

|

17/07/2024
Sport
Foto: Facebook
Foto: Facebook
En England-fan har i den grad taget konsekvensen af søndagens EM-finale.

Dagens topnyheder

Danmark præsterede langt fra som håbet til dette års EM i herrefodbold, og de danske drenge måtte som bekendt forlade turneringen allerede i 1/8-finalen uden én eneste sejr.

Tyskland bankede os ud af turneringen, men da vores naboer mod syd mødte Spanien i kvartfinalen, tabte de selv 2-1 og røg ud af turneringen.

Spanien røg derimod naturligvis videre, og de gik hele vejen til finalen, hvor de søndag mødte England i et brag af en kamp, som efter mere end halvanden times nervepirrende fodboldkamp endte 2-1 til Spanien.

Spanien blev dermed europamestre, hvilket kom bag på mange engelske fans, som havde spået engelsk sejr som revanche for sidste EM i 2021, hvor England tabte til Italien i finalen.

England må dog igen nøjes med en andenplads, og som om det ikke var nok, så har én engelsk fan måtte tage en ekstra konsekvens på grund af nederlaget.

Inden kampen gik i gang lovede han nemlig på de sociale medier, at han ville "barbere mit hoved, øjenbryn og skæg af," hvis England ikke vandt - og det løfte har han nu holdt.

Du kan se resultatet i videoen herunder.

"Jeg vil gerne lige pointere, at jeg ikke engang er engelsk," lyder det fra den uheldige fan i slutningen af videoen, hvor man kan se ham helt skaldet og uden hverken skæg eller øjenbryn.

Hvorfor han var SÅ sikker på, at England ville vinde, melder historien intet om, men mon ikke han kommer til at overveje at holde med et andet land fremover.

I hvert fald har Englands nederlag til Spanien ført til, at mere end 400.000 mennesker nu har set hans fjollede nye udseende.